Citat:
Īn prealabil postat de Templier Knight
Hei ,curiozitatea nu i nimic rau ,nu trebuie sa devii un fanatic, eu intodeauna mi am pus intrebari , si oameni ca tine sunt tipul de oameni cu ''ochelari de cal'' deci tu vezi numai intr o directie crezi orbitor in ceva , si sa stii ca si eu am unele nelamuriri ,daca Dumnezeul Bibliei e Dumnezeu cel adevarat, si sa stii ca cred intr un Creator , in Dumnezeu , intr o Divinitate niciodata nu ma m indoit de asta .
|
lasa mai usor cu trimbita ti se vede rau de tot credinta,uite ca iti da afara si ne murdaresti pre toti.la tine nu sunt nelamuriri ci faci pre "bravul".pentru ca Dumnezeu a lucrat,lucreaza,si va lucra probabil pt mine nu inseamna ca am ochelari de cai,eu nu banuiesc ci sunt sigur de existenta lui Dumnezeu,si a lucrari lui mintuitoare.mai lasati figurile si mai cititi scripturile daca te indoiesti de ce scrie in scriptura care este scrisa cu purtarea de grija a sf.sinod a b.o.r.cum ai putea sa crezi ce se spune pe forum care nici nu-i autoritate.poate iti place sa primesti raspunsurile "asteptate",ortodoxia este grea dar se poate duce usor.luati jugul meu......a spus DL.IIsus insa,sarcina nu-i asa de grea, incerci si tu sa vezi?.imparatul David spune:gustati si vedeti ca bun este Domnul:fericit barbatul care nadajduieste in El.daca pt mine Dumnezeul cel atotputernic ce sa coborit la nivelul meu a lucrat in chip minunat de atitea ori,intrebarile nu isi mai au rostul sunt lamurit pe deplin,nu am ochelari de cai,ba tind sa cred ca cel cu ochelari de cai esti tu ca le sti doar pe ale tale[indoindut-e mereu]despre autoritatea bibliei precum "ateii".