View Single Post
Vechi 05.01.2011, 23:14:18
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucemferre Vezi mesajul
Vai, ce izvor de autosuficiență poți fi!
În primul rând, dacă mie îmi place conceptul de lumină, ce treabă ai tu cu numele meu? Lucemferre vine de la lucem(lumină)+ferre(a purta). Adica aducătorul de lumină. Și cine e lumina lumii? Te-ai gândit vreodată la asta? Poate prin nume am vrut să-L elogiez pe Hristos. Dacă un aiurit s-a gândit ca steaua de dimineață din Isaia să se numească Lucifer, asta nu înseamnă că numele satanei e Lucifer. Chiar îl crezi tu atât de important pe vrăjmașul Domnului încât să fie pomenit în Sfânta Scriptură? Oricum, Lucifer nu apare decât în versiunea King James, ca urmare a unei erori de traducere și, mai ales, de interpretare.
În al doilea rând, bine că ai citit tu Biblia și m-ai lămurit pe deplin în privința problemelor puse de mine. Parcă eu nu am citit. Sau crezi că am visat întrebările și m-am gândit să le postez doar de dragul de a stârni gâlceavă? Chiar ți se pare că îmi impun în vreun fel punctul de vedere? Ce ți s-a părut obraznic în ceea ce am scris? Sau și tu ești un creștin în mintea căruia dictonul "crede și nu cerceta" e principiu de viață? Să știi că în Scriptură scrie altceva:
19. Nu stingeți Duhul.

20. Nu disprețuiți prorociile.

21. Ci cercetați toate lucrurile, și păstrați ce este bun.
Și asta fac eu. Cercetez, caut, întreb. În orice caz, o să deschid un topic si pe aria Generalități că acolo stau cei mai mulți forumiști și o să-mi scriu toate nedumeririle, cu scopul strict de a afla, pentru că nu știu. Nu de a jigni pe cineva. Însă tare mi-e că și acolo se vor găsi destui "bine"credincioși ca tine, plini de dragoste față de Dumnezeu, dar mai ales față de aproapele, să urle: A HULIT! și să arunce cu piatra.
Mă întreb dacă crezi despre tine că ești smerit. Chiar nu conștientizezi cât de mult te-ai asemănat cu un fariseu când mi-ai răspuns în felul în care ai făcut-o? Ține minte, pentru orice cuvânt vom da socoteală. Oi fi vrând tu sa te arăți plin de zel în fața lui Dumnezeu, apărând credința (formă de mândrie), dar dacă eu, poate trecând printr-o suferință sufletească și aflându-mă la o răscruce în viața mea, terminam să-mi mai bat capul cu Dumnezeu și creștinătatea din cauza ta? Să fi văzut surpriză la judecată...
auzi daca ai probleme in viata dute la manastire intreaba un calugar ce tra sa faci bine?in restul e doar bla bla bla si faza cu judecata mai ce mai speriat de rau tu la mine vi sa te informez dut-e la preoti te vor informa cit pt.1000 de ani dar nu ai curaj sa o faci mai lucsiferius.si atuncia ai zis hai sa ne distram cu astia le punem intrebari asa la cirpeala.apoi fariseu nu am fost niciodata,cind sa predat smerenia la cei7ani de acasa nu am fugit de la ore poti sa spui ce vrei tu Dumnezeu ma cunoaste asa pacatos si netrebnic, cum sunt si am vazut de excelente ori iubirea si iertarea lui cea nemarginita.daca parintele duhovnic ar spune lucrurile ce mi-ai spus tu despre mine chear mi-ar fi frica de as face atac de panica stimabile dar pe tine nu te cred fiind-ca ai inceput cum nu trebuia aici pe forum.si alti atei m-au mai amenintat de ce ai fi tu primul?.sfatul meu este coboara jos de acolo de unde te uiti ca un semet si fi baiat de pus pe rana, ca mai bine-ti sta.vrei sa creezi impresia unui dur dar nu esti,sufletul tau e pustiu,si acesta chear tinjeste dupa nemurire ceia ce tu nu realizezi.totus imi face impresia ca tu lucsiferius ai fi de fapt stocea te cam asemeni la descriere,daca nu inseamna ca sunteti din acelas aluat al ateilor.
Reply With Quote