Subiect: Ilogica
View Single Post
Vechi 06.01.2011, 13:47:25
Rearbottoms Rearbottoms is offline
Banned

Data înregistrării: 30.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Dacă nu există și crezi în El nu pierzi nimic, pentru că nu există alte ființe să te tragă la răspundere, iar religia nu te învață de rău, dar dacă există și nu crezi, te duci în iad. Deci mai bine e să crezi.
Superb, SUPERB! trebuie pusa in rama!
Adica tu esti credincioasa din interes nu? :))
"Bre pai hai sa cred, asa pentru orice eventualitate. Si dac-o exista, macar ajung in rai. Am facut o smecherie, l-am pacalit pe Dumnezeu, tzac-pac, mergem mai departe" -> da da, asa a sunat. Deci tu-ti pacalesti propriul Dumnezeu. Mai camy mai, nu te supara pe mine, dar in calitate de crestin ce spui ca esti, ar trebui sa-ti revizuiesti gandirea.

Citat:
Cei mai ilogici și pe care nu reușesc să-i înțeleg sunt "căldiceii", care cred în Dumnezeu, dar se duc din an în Paști la biserică, doar din când în când mai țin vreun canon. Păi ori crezi în Dumnezeu și atunci faci ce zice ca să te mântuiești, ori nu crezi și nu mai faci nimic.
"Deci ori suntem golani ori nu mai suntem, nu?" =))
Imagineaza-ti ca oamenii aia cred in Dumnezeu, dar nu sunt de acord in totalitate cu religia. Bunicamea crede in Dumnezeu, dar ultima oara cand s-a spovedit a fost cand avea vreo 10 ani. Ea spune ca exista un Dumnezeu, si crede in el, si el stie asta. Prin alte cuvinte nu e in totalitate de acord cu toate "normele" bisericii ortodoxe.

Citat:
Eu fiind o persoană care gândește logic, lucru cam enervant uneori, nu înțeleg de ce unii oameni gândesc atât de ilogic, care chiar au pretenția că-s foarte logici.
Nu trage concluzii pripite. E posibil ca tocmai tu sa n-ai o gandire logica prea buna, si sa nu fie toti ceilalti de vina

Last edited by Rearbottoms; 06.01.2011 at 13:50:14.
Reply With Quote