as vrea si eu sa-i multumesc Sf Nectarie
Anul trecut am ramas gravida tocmai cind ma pregateam sa incep o scoala de meserie si ma luptasem mult sa primesc banii ca sa o pot finanta.Chestia e ca rugindu-ma la Dumnezeu Tatal si la Sf. Nectarie am primit si banii si pt o scoala de limba pe care am facut-o si cecul pt- scoala de meserii si am ramas si gravida.Problema a fost ca la doctor am aflat cit de grav poate fi in cazul meu o sarcina a patra dupa trei cezariene in lanturi tot la doi ani...pe parcursul sarcinii asta dupa ce cu greu am putut renunta la ideea ca trebuie sa las copilul in pintece indiferent de riscuri, si sa renunt si la cariera, am avut si probleme cu diferite boli ca varicela si scarlatina pe care copiii mei le-au luat de la gradinita si care in anumite stadii ale sarcinii pot fi periculoase pt fat.Deci cum spuneam am trecut cu bine pe parcursul sarcinii de toate astea, copilul s-a nascut sanatos dar la cezariana doctorul a constatat ca uterul meu era rupt si ca a spus el bine ca am facut cezariana mai devreme ca nu stiti in ce risc mare a-ti fost, riscul sa muriti dmv si copilul, desi am fost tot timpul la control nu s-a vazut nimic tocmai despre asta mi-a si spus doctorul ca la ruptura de uter nu se vede pt ca este ascunsa si te poti stinge rapid.A fost o minune ca am supravietuit si eu si copilul si doresc sa multumesc Sf Nectarie si Lui Isus Christos Fiul pt. faptul ca m-au ajutat atunci cind am fost la un pas de moarte de parca mi-ar fi salvat viata pt ca si eu am lasat copila in pintece sa traiasca indiferent de riscuri.
|