View Single Post
Vechi 06.01.2011, 16:13:51
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Astazi,nu am mai putut si mi-am pierdut cumpatul,am plans incontinuu de la 4 pm de cand am primit un telefon de la un angajator...m-am bucurat ca m-a sunat din nou,mai ales ca stiu ca nimeni nu suna sa-ti spuna ca NU te angajeaza,insa a fost destul de cinic sa ma sune sa-mi dea vestea ca a angajat pe altcineva!
Yasmina, n-are rost sa plingi pentru asa ceva. Pastreaza-ti lacrimile pentru situatii mai grave, si crede-ma ca nimeni nu scapa de necazuri.
Ce ai sa fai acum, ai sa plingi la fiecare din zecile/sutele poate de aplicatii pe care le trimiti? Stai linistita! Fii fericita ca esti intr-un stat unde dinamica economica merge bine si o sa tot fii invitata la intrevederi! Nici nu realizezi ce jale ar fi fost sa fii ramas in Romania, in bataia aia de joc din tara. Acolo chiar ca nu ai altceva de facut decit sa o tii intr-un plins continuu!

Iar faptul ca te-a sunat nu dovedeste cinism ci face parte dintr-un regulament al serviciului personal. Daca nu te-ar fi chemat la interviu nici nu ai fi auzit de ei, poate doar in scris.

Fruntea sus!
Reply With Quote