View Single Post
Vechi 06.01.2011, 20:44:17
ioan_strainul
Guest

Arrow

Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Ce te faci frate ca dupa Liturghie, unde intradevar te simti bine si impacat cu totii, mergi acasa la familie si realizezi ca nu ai cu ce plati ratele la casa, nu ai servici, parintii sunt bolnavi, copii isi cer si ei dreptul si cite si mai cite care NU SE DUC in mod miraculos, DOAR DORIND ACEST LUCRU
+++ +++ +++ +++

Andrei , nu te supara Insa Bblia spune cereti si vise-va da, Bateti si vise va deschide,
Daca ar avea omul credinta cIt un bob de mustar ar muta muntii cu ea ,carei diferenta dintre credinta noastre si bobul de mustar mare, noi suntem poporul acestui veac de care spune prorocul , acet popor numai cu vorba ma iubeste. insa cu fapta este departe, ,
Nu crede ca eu sunt alt fel de cIt oamenii acestui veac nu sunt cu nimic mai bun pentru ca daca as fi mai bun as ruga pe Dumnezeul Meu neIncetat Ziua si Noaptea pentru binele fratilor mei cei sufletesti si cei trupestii si rugaciunea mea ar fi ascultata .
Ma rog sa stii Insa nu cum se rugau cei din vechime si sfinti parinti care prin a lor rugaciune coborau mila lui Dumnezeu asupra popoarelor si conducatorilor , vezi cIta dragoste aveu acei crestini ai acelor timpuri, Noi ne iubim pe noi mai mult decIt pe DUMNEZEU .
Iartama si roagate si tu si toti frati din acest forum si din intreaga lume sa nu fie fuga noastra iarna su in ziua sabatului si rugativa si pentru mine sarmanul si neputinciosul rob al Lui HRISTOS amin amin amin
Reply With Quote