View Single Post
Vechi 06.01.2011, 22:31:57
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Fals. Hristos nu a venit cu nici o reformă socială, nici Apostolii. Dimpotrivă, sclavii sunt sfătuiți să se supună stăpânilor, stăpânii nu sunt îndemnați să-și elibereze sclavii ci să se poarte bine cu ei.

De ce nu a fost preocupat Hristos de reforme sociale? Pentru că El spune clar "Împărăția Mea nu este din lumea aceasta". El ne cheamă la abandonul total al acestei lumi pentru a trece fără durere în lumea cealaltă și a ne împăca cu Dumnezeu.

Orice obiectiv social este un obiectiv lumesc, nu se referă la Împărăția Cerurilor, unde nu există sisteme sociale.

"Societatea" la care ne cheamă Dumnezeu este Împărăția Cerurilor, al cărui principiu de ordine este supunerea individuală față de Dumnezeu și smerenia.

Comunismul este o doctrină drăcească, urmărind siluirea voinței celor ce nu se supun, adică a majorității. Comunismul nu se poate implementa decât prin teroare și vărsare de sânge și nu poate duce decât la sărăcie, abrutizare și decădere morală a populației.
Abandon total al acestei lumi" ?
Vorbesti de la tine din interpretari absurde si exagerate.
Cum sa abandonezi ceva unde te-a pus Dumnezeu si unde ADAM SI EVA AU VRUT SA FIE.
Cum ramine cu " Dati Cezarului ce-i al Cezarului..."?
Mi-am dat seama de mult ca ai o gindire devianta si imaginativa in directia care o doresti tu personal, insa este in afara realitatii.
Dati Cezarului inseamna FOARTE Foarte MULTE, nu numai bani ci si ascultare, intemeierea familiei, viata comunitara, taierea vointei proprii pentru binele comunitatii, folosirea uneltelor in comun pentru economisirea resurselor materiale, fericirea pentru toti membrii comunitatii nu numai a VIP-urilor, accesul la educatie pentru toti, sistem de ajutor social pentru ca PARALITICII SA FIE COBORITI PRIN ACOPERIS DE CEILALTI PENTRU A AVEA SI EI ACCES LA ASISTENTA MEDICALA.
Si multe altele pe care Hristos le-a mentionat prin dat Cezarului!

Nu ai cum sa fii prea bun cu sclavii deoarece prin asta DESFIINTEZI SLCAVIA.
Slcavia doar in mintea celor care gindesc ca tine se poate mentine prin bunatate si echitate.
Hristos insa stia ca bunavointa aratata sclavilor va da roade mai tirziu prin eliminarea sclaviei si a mentalitatii de clasificare in superiori si inferiori

Hristos nu ne cheama imediat la nici o "Imparatia Cerurilor" ca ar fi o aberatie, traind aici pe pamint si ducindu-ti crucea pina la capat.

Alta aberatie:
" nu ne indeamna la nici un obiectiv social"
Atunci cum ramine cu indemnul punctual:
Duceti-va si raspinditi Cuvintul in lume, formati comunitati crestine.
Ce crezi ca fac acele comunitati, stau si asteapta sa moara cu miinile incrucisate.
Vorbesti exaltat si in afara oricarei logici.
Eu inca imi mai folosesc timpul pentru a-ti explica , insa majoritatea te-au abandonat cu ideile tale.

Lucreaza la ceva abstract, pentru a-tiu recapata echilibrul Andrei, mai lasa deocamdata scrierile patristice si invata ceva matematici superioare, programare, C++, UNIX, care sa te tina treaz ca serios nu-i a buna,
Vorbesc foate serios!
Reply With Quote