Prieteni va rog nu va certati ,va rog...
La comunism cand m-am referit, am facut apel la faptul ca spiritul omului in comunism era intoxicat de toata propaganda si tertipurile anticrestine, antihristice si contrare legilor lui Dumnezeu (nu ca acum ar fii mult mai bine, ca nici aceasta asa zisa Democratie nu este un etalon pentru un crestin,) in conditiile in care nici nu se accepta existenta Lui, mai mult au fost prigonitii torturatii si omoratii toti cei care au marturisit existenta Lui Dumnezeu, asemanator modului in care Hristos a fost haituit si pana la urma omorat de catre evrei in timpul in care a propovaduit apropierea imparatiei cerurilor...si sa nu spunem ca nu a fost asa ca un exemplu clar este Arsenie Boca, cat a fost prigonit de securitate si pana la urma tot ei l-au omorat...si cati au murit si suferit(iar repet) in temnitele si inchisorile comuniste, multi au devenit martiri pe timpul lor.
si in nici un caz nu m-am gandit la aspiratiile societatii, iar in ce priveste conducatorii din ziua de astazi am mai spus , sunt niste LUPII care Sfasie TARA asta..., iar in ceea ce priveste politica chiar ma lasa rece,nu am nici o aparteneta politica si nici nu am avut vreodata sa fie clar, pentru mine sincer credinta e totul.
Last edited by bob2909; 07.01.2011 at 01:29:12.
|