Wow, nu-mi vine sa cred ca un user a deschis pana si un topic despre jocurile video. Parerea mea este asta:
- jocurile sunt periculoase pentru copiii mai mici de 14 ani;
- jocurile nu sunt niste experiente 3d impresionante (apropo de noile aceleratoare grafice ce simuleaza realitatea ca privind prin geam), ocupandu-ne astfel aproape tot timpul liber pe care il avem sau chiar ne ocupa din timpul altor treburi care trebuiesc facute;
- pt mine reprezinta un pacat doar pentru ca produc dependenta, adica suntem robiti de gameworld in loc sa ne oacupam mai mult cu credinta.
- nu cred ca jocurile ar reprezenta un pacat daca am sti ce anume sa jucam si cat timp sa ne jucam acel joc; cred , nu stiu sigur...oricum toate sunt desertaciune si chestii vremelnice si lumesti provocatoare de nervi si multi draci...
P.S.: am crapat si o tastatura intr-o noapte cand am stat de la 9 seara pana la 6 dimineata doar pentru a termina cursa 107 din NFSU 1. Sa-mi fie cu iertare, spun asta ca poate mai este cineva cunoscator de situatie, tragnad o concluzie ca unele jocuri nu sunt decat o fabrica de furie, manie, ura, razbunare, cum vreti voi sa-i spune-ti. Dar sunt si jocuri care ma linistesc. Trtist ca imi gasesc alinarea in ceva virtual in loc sa-mi gasesc adevarata pace in DUMNEZEU!
|