View Single Post
Vechi 07.01.2011, 17:01:20
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Eu nu vă recomand nicio slujbă și nicio carte din biserica mea. Vă recomand doar Sfânta Scriptură. Am putea avea astfel o bază comună de discuție - dacă bineînțeles considerați și dvs. Scriptura ca fiind inspirată de Dumnezeu.
Conform Sfintei Scripturi cea mai mare porunca este sa Il iubim pe Dumnezeu din toata inima, din tot sufletul si din tot cugetul nostru, iar pe aproapele nostru ca pe noi insine. Deci, daca ne rugam pentru cei decedati, ca Dumnezeu sa le ierte pacatele, este o fapta de iubire pe care noi, cei care ne ghidam dupa Sfinta Scriptura, o facem. A lua o persoana cu autostopul, a-i ajuta pe copii vecinilor sa-si faca temele, a te da la o parte in trafic in fata celui grabit si agasant, etc, etc etc sint fapte de iubire pe care le-am putea face, insa nu sint specificate in Sfinta Scriptura. Cu toate astea noi incercam sa le facem. In Sfinta Scriptura e scris ca cea mai mare porunca din lege este iubirea, iar noi asta facem. Incercam sa-l iubim pe aproapele nostru si sa-i facem bine, chiar daca este decedat.
Reply With Quote