Subiect: Masonerie
View Single Post
Vechi 17.06.2007, 00:27:34
MARIUS_DANIEL MARIUS_DANIEL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.06.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
MIREAN

Te sfatuiesc eu mai intai pe tine sa cauti ce inseamna ecumenism,care mai e si activ...si pe urma mai vorbim.Tu nu faci altceva decat sa pui acest paravan aparent nevinovat in fata,sa smintiti lumea cu ereziile voastre!

ANATEMA!ANATEMA!ANATEMA!
Prietene, ai dovedit ca habar nu ai despre ce vorbesti!!! Am explicat anterior ce este ecumenismul activ, dar, cum era de asteptat, nu ai citit pentru ca esti fixat pe o directie gresita.

Tu si "ai tai" practicati o dezindormare care serveste propriilor interese...schismatice!

Despre "vanzarea credintei" nu ai adus nici un argument, in special legat de schimbarea invataturii de credinta. Referitor la implicarea catolicilor in ecumenism...nu au nici o legatura...a explicat la alt topic Odin. Asta arata cat de (ne)pregatit esti in domeniu...

Cat despre anatema sunt convins ca nu ai autoritate sa o "arunci", desi ti-ar placea.

Raman la convingerea mea ca servesti alte interese, diferite de cele ale BOR.

Eu atat am avut sa-ti spun.
Mai intai invata tu diferenta intre ecumenic si ecumenist...si apoi mai vedem.Aici e inselarea.Ei pun in fata ECUMENIC,care reprezinta universalitatea Bisericii,dar de fapt e ECUMENIST,ce reprezinta interesul masoneriei!Aici e diferenta,nu de doua litere,ci de la cer la pamant!
Reply With Quote