Citat:
În prealabil postat de Mirean
Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
MIREAN
Te sfatuiesc eu mai intai pe tine sa cauti ce inseamna ecumenism,care mai e si activ...si pe urma mai vorbim.Tu nu faci altceva decat sa pui acest paravan aparent nevinovat in fata,sa smintiti lumea cu ereziile voastre!
ANATEMA!ANATEMA!ANATEMA!
|
Prietene, ai dovedit ca habar nu ai despre ce vorbesti!!! Am explicat anterior ce este ecumenismul activ, dar, cum era de asteptat, nu ai citit pentru ca esti fixat pe o directie gresita.
Tu si "ai tai" practicati o dezindormare care serveste propriilor interese...schismatice!
Despre "vanzarea credintei" nu ai adus nici un argument, in special legat de schimbarea invataturii de credinta. Referitor la implicarea catolicilor in ecumenism...nu au nici o legatura...a explicat la alt topic Odin. Asta arata cat de (ne)pregatit esti in domeniu...
Cat despre anatema sunt convins ca nu ai autoritate sa o "arunci", desi ti-ar placea.
Raman la convingerea mea ca servesti alte interese, diferite de cele ale BOR.
Eu atat am avut sa-ti spun.
|
Mai intai invata tu diferenta intre ecumenic si ecumenist...si apoi mai vedem.Aici e inselarea.Ei pun in fata ECUMENIC,care reprezinta universalitatea Bisericii,dar de fapt e ECUMENIST,ce reprezinta interesul masoneriei!Aici e diferenta,nu de doua litere,ci de la cer la pamant!