Citat:
În prealabil postat de flying
flying :
ai2 :
faci parte dintre cei 9 atei (din 10)care nu au habar de algoritmi genetici ci doar ii folosesc doar pentru ca asa au auzit ei de la alti atei ca e o "dovada".
-daca ai argumente ,din orice sursa stiintifica credibila ,ca unul din cele 3 puncte e gresit te invit sa-l invalidezi .
|
Tu ai facut respectivele afirmatii tu sa le dovedesti. Asta e logic. Arata sursa de unde le-ai luat, altfel sunt doar halucinatii cu care intoxici forumul. Arata macar o sursa STIINTIFICA, nu creationista, care sa-ti sustina afirmatiile. Intreb de o saptamana care va sunt sursele de documentare si nimeni nu are onestitatea sa ofere macar o sursa. Daca esti asa destept, ce-i atat de complicat sa arati un document care sa-ti sustina aberatiile? Habar n-ai ce stiu eu si pana nu arati ca te documentezi din surse stiintifice tu esti ala care habar n-are ce sunt algoritmii genetici. Ti-am discutat cele 3 puncte, ce n-ai inteles? Inainte sa aduc inca o data dovezi si argumente ca ai umplut de deseuri sectiunea stiintifica a acestui forum, astept dovezile voastre ca afirmatiile facute sunt stiintifice. Eu ti-am aratat ca nu sunt corecte.
Oricum iti sunt profund recunoscator pentru deserviciul pe care il aduci taberei crestine.