Subiect: Radio religios
View Single Post
Vechi 17.06.2007, 05:02:35
misionarul misionarul is offline
Member

Data înregistrării: 18.05.2007
Implicit

Domnule krabu
Eu sunt de loc din nordul moldovei si va dau dreptate in privinta posturilor neoprotestante existente,sunt multe si concepute ca pt copiii mici,mai les ,,micul samaritea",insa nu inteleg de ce trebuie sa ascult muzica rock tocmai pe un radio asa zis ortodox,cand sunt atatea radiouri laice care difuzeaza aceeasi gen de muzica?De ce trebuie sa astept ore intregi pana sa aud ceva care sa ma zideasca sufleteste?
Ba da domnul meu este necesar si un post pt calugari.In rusia,ucraina,grecia,bielorusia,sunt numeroase manastiri care au posturi radio,unele inclusiv pt monahi.Atat calugarii cat si mirenii au aceeasi credinta ,aceeasi dogma,chiar daca unii trebuia sa faca mai multe pt mantuirea lor.Odata ce se face prezentarea postului de radio:,,un radio pt sufletul dumnevoastra" apoi urmeaza o piesa muzicala populara in care se afirma ,,am un leu si am sa-l beu" sau ,,sus la crasma din padure" si multe altel;e pe care nici nu vreau sa le mai amintesc,acesta devine un radio care nu numai ca se contrazice pe sine insusi dar si duce lumea in eruare.Prin ele nu se face nici misiune,nici intarire in credinta ci pur si simplu ne delecteaza auzul in mod placut asa in cat sa nu ne tulbure cumva ,cu exceptia slujbelor si a unor emisiuni.
Eu nu am nimic personal cu Radio Trinitas,ba din contra stiu sa-mi aleg emisiunile ortodoxe de cele ecumeniste si sa schimb fregventa cand aud lucruri care nu ma folosesc.Insa unii care vor sa vina la Hristos si doresc dupa mantuire in momentul cand dau nas in nas cu rocul ,populara si alte discutii neinteresante,imediat fac stanga inprejur la neoprotestanti,apoi critica ortodoxia nu radioul.
Reply With Quote