View Single Post
Vechi 08.01.2011, 11:20:42
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus Vezi mesajul
Eu chiar nu înțeleg: ce rost au divagațiile acestea atâta vreme cât nu s-a răspuns la esențiala întrebare: Care este argumentul biblic valid în sprijinul rugăciunii pentru morți?
Eu nu stiu ce rost au divagatiile acestea atita vreme cit nu s-a raspuns la esentiala intrebare: care este argumentul biblic sa ajuti un batrin sa treaca strada? Deci, conform parerii dumneavoastra, pentru ca nu e trecut in Biblie acest lucru, eu nu trebuie sa fac acest lucru. Multumesc, m-am lamurit pe deplin: rugaciunile pentru morti trebuie sa le facem pentru ca astfel respectam cea mai mare porunca din lege: sa-l iubim pe aproapele nostru ca pe noi insine, aproapele nostru fiind decedat dau nu.

Mi-ati mai aratat inca o data ca credinta mea e corecta pentru simlul fapt ca respectam Sfinta Scriptura, cum ar fi si citatul de mai jos din Ioan4, 7-8. Multumesc pentru ca imi intariti credinta.

''7. Iubiților, să ne iubim unul pe altul, pentru că dragostea este de la Dumnezeu și oricine iubește este născut din Dumnezeu și cunoaște pe Dumnezeu.
8. Cel ce nu iubește n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubire.''
Reply With Quote