Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
o fi ...
dar nu uita ca pana nu de mult, istoric vorbind, erai ars pe rug de inchizitie, in numele lui Hristos fireste, daca nu-ti iesea fum pe cosul casei sambata, dar iesea duminica.
|
Hristos nu iubește tot ce se face în numele Lui, pentru că unii oameni răi, fanatici, fac lucruri rele în numele Lui. Acești oameni mânjesc imaginea lui Iisus și nu numai că asta e nedrept, dar astfel vor avea de suferit mulți oameni, care nu vor mai vrea să se apropie de Dumnezeu din cauza lor. Oricum, sper să se facă diferența între Biserica Catolică și Biserica Ortodoxă, inchiziția a aparținut BC.
Aduc în sprijinul meu niște versete care cred că-ți vor plăcea
Matei 7:21 Nu orișicine-Mi zice: "Doamne, Doamne!" va intra în Împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu care este în ceruri.
Matei 7:22 Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: "Doamne, Doamne! N-am prorocit noi în Numele Tău? N-am scos noi draci în Numele Tău? Și n-am făcut noi multe minuni în Numele Tău?"
Matei 7:23 Atunci le voi spune curat: "Niciodată nu v-am cunoscut; depărtați-vă de la Mine, voi toți care lucrați fărădelege."