Citat:
Īn prealabil postat de cozia
Citat:
Īn prealabil postat de ancah
... incat sa ma simt pierduta intr-un spatiu, pe care nu-l mai recunosc.
Nu-mi pot deloc imagina, de ex. o biserica decorata cu grafitti...
|
Anca, in situatia descrisa de tine, noi macar o sa mai avem un punct de reper, Biserica Ortodoxa actuala, a lui Hristos neschimbata de 2000 de ani, insa gindeste-te la miile de tineri care cuprinsi de frici de tot felul se vor adresa bisericii pentru vindecare si nici nu vor stii ca Ea sarmana este modificata, modernizata, "actualizata" si in loc sa se adreseze lui Hristos si Maicii Domnului, se vor adresa Antihristului pentru ajutor si deasemenea banuiesc ca aceiasi tineri cuprinsi de mindrie se vor uita la noi ca la felul 14-shpe cind vom incerca sa-i indrumam spre Liturghia noastra "demodata"
|
Cozia, sa ne bucuram ca Il avem inca pe Dumnezeul Milei si ca inca mai e timp de indreptare, caci va veni vremea cand Dumnezeu Dreptatii va trimite celor care nu cred pe Antihrist, in alearui mreje vor cadea si dintre cei mai buni. Oare cat de pregatiti va trebui sa fim, pentru a nu cadea prada invataturilor mincinoase? Si ca de tare trebuie sa ne legam de invataturile sanatoase pentru a nu infectati de cele mincinoase?!? simt acest lucru ca pe o permanenta amenintare si cred ca nici un avertisment nu e prea mult, pentru a ne tine treji. Si cu ce va atrage oare Antihristul, daca nu tocmai prin schimbari, care sa ii placa celui care azi nu accepta cele spuse si care are nevoie de mai multa evidenta si mai multa claritate, de parca stiinta ar fi la om. Uitam prea des, ca Adevarul este la Dumnezeu.