Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Camy draga, din pacate permiti altora de genul lui Zaharia sa vorbeasca prin gura ta.
Intr-o foarte mica masura,%, ai dreptate in legatura cu copiii celor bogati. Inteleg ca asa SI-AR DORI SARACUL SA FIE, sa moara capra vecinului...insa NU ESE DELOC ASA!:)))
Pe scurt, ei prin diversele resurse materiale si finaciare au access la dezvoltarea progeniturilor lor din toate punctele de vedere: intelectual, spiritual, fizic si psihic prin activitati extracuriculare si suportul familiei care nu este cocosata de munca si griji.
Aici nu tine faza cu eu sunt sarac si nu pot/permit nimic iar vecinul este bogat... dar lasa ca-l bate si pe el Dumnezeu ca am satisfactia ca copiii lui sunt pe droguri.
Foarte rar...si de regula stii de ce auzi de citiva BOGATI care iau droguri?
Pentru ca nu se publica nimic de miiile de cazuri de nenorociti DIN FAMILII SARACE, carora familiile nu au chiar nimic sa le ofere si care ajung din depresii pe strazi si pe droguri.
Majoritatea copiilor strazii provin NU din familii bogate ci din cei saraci si pe asistenta sociala.
|
draga camy, saracii drogati de bani gata, ajung in aceasta situatie deoarece sunt niste oameni slabi, fara coloana vertebrala si lipsiti de minte. nu Dumnezeu ii aduce aici, din contra poate le-a dat prea multe si nu mai stiu ce sa faca cu ce au, nu, ei singuri ajung aici prin faptele lor proprii si nu pentru ca i-ar fi napastuit Dumnezeu.