Subiect: HOROSCOPUL !
View Single Post
Vechi 17.06.2007, 13:19:35
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Ce farmec ar mai avea sa traim viata cu neprevazutul si ineditul ei, daca am sti ce ne-ar astepta dinainte?Unde mai ramane misterul?Dar farmecul,tainele,minunile,miracolele,misterele si caile Lui Dumnezeu,daca am sti totul dinainte,nu am mai avea emotii,trairi,sentimente si senzatii tari si frumoase.Viata e frumoasa sa o traim,iar nu sa ne gandim numai cum si in ce fel sa o traim,ce va fi si ce nu va fi,ca e alba,ca e neagra,cand poate fi si gri(calea de mijloc),ci sa nu pierdem prezentul si clipa,risipindu-ne si imprastiindu-ne mintea de la ce trebuie,in loc sa ne rugam,sa-L cautam,sa-L cercetam pe Dumnezeu,ca sa ne caute si EL pe noi,si sa ne cerceteze si EL pe noi,asta e taina cea de nepatruns,sa te cerceteze pe tine Dumnezeu dupa credinta si taria de caracter si dupa vointa de a trai viata,asa cum este ea,cu bune si rele,caci ne-am plictisi daca ar fi numai rea,sau numai buna,asa ca noi trebuie sa discernem intre bine si rau,si sa alegem ce este bun(graul),si sa stim sa ne descotorosim de ce nu este bun(neghina).
Reply With Quote