View Single Post
Vechi 09.01.2011, 00:28:26
mihele_m's Avatar
mihele_m mihele_m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Citat:
În prealabil postat de NECTARIE Vezi mesajul
Cine iubeste lumea si cele ce sunt ale lumii,in acela nu este dragostea lui Dumnezeu'',spune Sf Ioan Teologul,dar noi toti traim in lume ,facem parte din ea,noi suntem lumea ,fiecare dintre noi este un element al lumii.Dar cum putem iubii pe Dumnezeu ,sau cum putem atrage dragostea lui,salasluind in lumea care ne trage dupa ea,care ne momeste,care nu ne lasa in pace oferindu-ne din cupele ei pline cu mireasma atatatoarea.Putem oare slujii cu adevarat pe Dumnezeu gustand uneori si din cupele placerii desarte?

Nu cred ca putem sluji cu adevarat pe Dumnezeu in lumea in care traim acum .,Dar asta nu inseamna ca nu-l iubim pe Dummnezeu ,incercam sa-i fim placuti ,incercam sa facem ce ne este in putinta sa fim placuti Lui , nu stiu daca si reusim cu adevarat ,dar incercam si El stie si vede asta . Dumnezeu sa ne Ajute pe toti sa fim bine placuti Lui in veci de veci Amin !
" Toate imi sunt slobode , dar nu toate imi sunt de folos (ICor. 10 ,23 ,) " Nelinistea noastra pe care o simtim neincetat in incercarea de a fi perfecti ascunde teama . Daca ne infruntam temerile si ne ingaduim sa fim "umani ", putem fi mai fericiti si mai bogati . " D. Burns
Reply With Quote