Subiect: ce poate face?
View Single Post
Vechi 09.01.2011, 08:50:01
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit Intrebare

M-am contrazis cu o cunostiinta,care mi-a marturisit ca a apelat la o "parapsiholoaga"pentru a se impaca cu iubitul ei,care-o parasise pt alta...in fine,cert este ca ea umbla pe la biserici,citea rugaciuni dar a apelat si la aceasta parapsiholoaga,care numai cu cele bune nu umbla,caci a rugat-o sa apeleze un decedat din familie-i s-au dat niste bobite si niste"apa sfintita" pe care sa le ia dimineata si a fost sfatuita sa-i puna si lui,baiatului,bobite si apa cand se intalneste cu el...
Eu i-am zis ca nu-i lucru curat,sa se duca la preot sa-i spuna ce a facut, iar ea imi spune ca este o parapsiholoaga de incredere,din acelea care apar la TV ,care are icoane in cabinet si cruci!!
Asta-i chiar culmea!!
Dupa un timp,am intrebat-o ce a mai facut ,daca a fost la preot si mi-a spus ca timpul a rezolvat tot,ca el nu s-a mai intors niciodata iar ea nu se simte vinovata caci daca a fost sa fie vraja,nu s-a implinit.Bine,bine dar tot ar trebui marturisit acest fapt care nu-i de trecut cu vederea,nu??
Un alt fapt interesant,la care ma gandeam in acest caz,este ca vraja nu si-a atins scopul,oare din cauza ca ea amesteca si rugaciunile,si mersul la biserica??
Imi pare rau ca ea s-a cam ofensat de la acesta discutie,dar oare am gresit cu ceva?Eu nu pot sa incadrez astfel de persoane care umbla cu spirite decedate,"bobite" si "apa sfintita"-decat la vrajitorie,cum putea acea parapsiholoaga sa umble cu Dumnezeu,in ciuda icoanelor si crucilor din cabinet?
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote