Subiect: ce poate face?
View Single Post
Vechi 09.01.2011, 10:30:31
Melissa
Guest

Implicit Eu asa vad lucrurile:

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
M-am contrazis cu o cunostiinta,care mi-a marturisit ca a apelat la o "parapsiholoaga"pentru a se impaca cu iubitul ei,care-o parasise pt alta...in fine,cert este ca ea umbla pe la biserici,citea rugaciuni dar a apelat si la aceasta parapsiholoaga,care numai cu cele bune nu umbla,caci a rugat-o sa apeleze un decedat din familie-i s-au dat niste bobite si niste"apa sfintita" pe care sa le ia dimineata si a fost sfatuita sa-i puna si lui,baiatului,bobite si apa cand se intalneste cu el...
Acum asa isi spun vrajitoarele?Parapsiholoage?
Parapsihologia este parte a psihologiei care studiază fenomenele ce par a nu intra în ansamblul legilor normale din psihologia actuală, ca telepatia, clarviziunea etc. V. metapsihică
Deci ai avut perfecta dreptate cand i-ai spus sa nu meraga la ea.Era clar o vrajitoare.Si faptul ca mergea si la biserica si se ruga,nu diminueaza cu nimic gravitatea faptului ca a aplat la vrajitorii!

Citat:

Un alt fapt interesant,la care ma gandeam in acest caz,este ca vraja nu si-a atins scopul,oare din cauza ca ea amesteca si rugaciunile,si mersul la biserica??
Nu din aceasta cauza.Iti dai seama daca tot ce fac vrajitoarele s-ar implini?Pai ar cadea oamenii pe strada din mers ,ar fi plin de lesuri peste tot,ca ciupercile dupa ploaie,la cate vrajitorii se fac din varii motive...
Eu una sunt convinsa ca daca crezi cu toata fiinta in Dumnezeu si NU crezi in vrajitorii,daca Maica Domnului ti-e scut cu Acoperamantul Ei sfant,NU SE PRINDE NICI O VRAJITORIE DE TINE!Poate ca vei simti ceva atacuri la nivel enrgetic daca esti o fire mai senzitiva,simti ca ceva te agreseaza,vrea sa-ti tulbure propria armonie,DAR ATAT.Te rogi si trece!

Citat:

Imi pare rau ca ea s-a cam ofensat de la acesta discutie,dar oare am gresit cu ceva?
Nu,nu ai gresit cu nimic.Parerea mea!
Reply With Quote