View Single Post
Vechi 09.01.2011, 14:40:08
arriel arriel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.02.2009
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alyna26 Vezi mesajul
draga mea si eu cred in Dumnezeu si faptul ca-mi pun unele intrebari nu cred ca-mi afecteaza credinta, din contra, ma ajuta sa-l cunosc mai bine, sa-l inteleg. dar ceea ce spui tu, mi se pare de-a dreptul aberant. ai putea sa stai in fata unor parinti ai caror copil este bolnav de inima(desi mama a avut grija sa nu fumeze sa nu bea cafea sau alcool in timpul sarcinii) si sa le spui ca ei sunt vinovati de asta si chiar ai crede asta cu adevarat? daca da, mergi te rog la un spital pentru copii, sa zicem marie currie si si spunele te rog acest lucru.
eu nu cunosc un Dumnezeu atat de rau si atat de razbunator care sa se intoarca impotriva unor micuti pentru ce? daca parintii lui comiteau vreun pacat capital, sa zicem crima, erau in inchisoare, si atunci? Dumnezeul meu este buna si milostiv si ieratator, in nici un caz ranchiunos. si atunci ma gandesc ca trebuie sa existe alt motiv pentru care acel copil se naste bolnav, si asta as vrea sa aflu, care este acel motiv?
important nu e sa cerem explicatii de la Dumnezeu de ce e bolnav copilul,cine e vinovat,nu cred ca trebuie sa dam "vina" pe ceva/cineva.Sa ne rugam sa avem puterea sa nu strigam catre cer "de ce Doamne?" Iarta-ma alyna m-ai inteles gresit,nu acuz pe nimeni ,nu asta e solutia.