View Single Post
Vechi 09.01.2011, 15:23:49
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Vlad-Alexandru91 Vezi mesajul
Mda...cum zici tu, dar văd că ești tare convins de ceea ce spui...Știi că aproape toți șefii băncilor sunt evrei? Știai că primii conducători comuniști au fost, în majoritate evrei? Acum să nu înțelegi că mă leg de civilii evrei omorâți de LIDERII sioniști...Sper că înțelegi: sioniștii și-au măcelărit propriul popor, au creat războaiele mondiale, au înrobit guvernele lumii pentru a-i face pe evrei să plece din Europa în SUA și în noul stat Israel...De ce crezi că evreii au fost mereu evitați de oameni? De ce crezi că până și cărțile religioase Ortodoxe îi numește jidovi? De ce crezi că pentru creștinii timpurii era o mare jignire să fie ținuți în case de jidovi? Știi cum a fost batjocorit Sfăntul Ioan Gură de Aur? Printre altele, a fost obligat să stea într-o casă de evrei... Canoanele ne interzic să intrăm în sinagogi.
De ce crezi că europenii erau chiar fericiți că scăpau de jidovi în al doilea război mondial? (cu toate că holocaustul era chiar mâna liderilor evrei)
Nu zic că toți evreii din lume sunt răi...În niciun caz...Sunt și evrei buni...În Apocalipsă se precizează clar că vor fi 144000 de evrei convertiți la creștinism la sfârșit,și ei vor avea un rol extrem de important. Tot respectul meu pentru orice evreu convertit la Ortodoxism. Acesta are prioritate în fața neamurilor. Dar evreul care nu face voia Domnului, acela este primul la pedeapsă... Dar majoritatea oamenilor bogați și puternici care sunt răi sunt evrei.

Președintele Băncii Federale a SUA, Ben S. Bernanke este evreu. Dominique Strauss-Kahn, șeful FMI este evreu. Majoritatea „marilor economiști” sunt evrei (și după aia ne mirăm de criza în care ne aflăm - normal că bancherii evrei creează crizele economice pentru destabiliza lumea, îndeosebi țările ortodoxe în ultima vreme): Ludwig von Mises, David Ricardo, Abraham Wald, Paul Krugman; futurologi ca jidovul Alvin Toffler „prezic” o lume plină de secte și de homosexuali și alte tipuri de „familii” sataniste sau zic că este ceva absolut normal să faci modificări genetice...În fine, lista poate continua cu Karl Marx, cu Hitler și cu mulți alții...
Nu zic să fim rasiști, dar trebuie să avem mare grijă când vine vorba de ei, dat fiind faptul că ei ne consideră animale cu chipuri de om menite să le slujim lor...

Miroase a teoria și mania conspirației pe aici, dar oare de ce înclin să-ți dau dreptate, de ce, oare, am aceleași certitudini?

Doamne ajută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.