Subiect: SFANTUL NECTARIE
View Single Post
Vechi 09.01.2011, 16:08:33
Simona_da Simona_da is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.01.2011
Implicit Sf nectarie!

Acum cativa ani buni, am aflat de Sfantul Nectarie. M-am rugat zilnic..cate 40 de zile sa ies din orasul meu, sa calatoresc.. dupa un timp am inceput efectiv sa caltoresc la greu. Nu-mi venea sa cred. Unii oameni se rugau pentru boli urate, incurbile si ii ajutase iar eu cerusem o banalitate si nici pe aceasta nu o trecuse cu vederea - setea mea de a calatorii. Apoi dupa un timp, vazand ca la o varsta trecuta de 30 de ani nu am pe nimeni iar timpul trecea ...am inceput sa ma rog sa mi-l daruiasca pe cel care trebuie pentru a intemeia o familie si copii... Incepusem sa ma rog mult..nu mai tineam cont ca trecusem de 40 de zile, ma rugam incontinuare la el. Ajunsesem sa plang in momentul citirii acatistului cu sughituri, mi-era rau de atata plans. Un semn mi-a daruit atunci cand din un planset oribil, m-am oprit brusc..fara nicio explicatie. Dupa o perioada a aparut el, din primavara lui 2009 am fost o femeie fericita, nu ne venea sa credem ca ni se implinise visul ..eu sa am pe cineva copatibil si el la fel. Il citeam in continuare si incepuse si el sa-l citeasca. Cat de minunat putea fi , cand amandoi, in aceiasi camaruta citeam acatistul Sf Nectarie. Nu-mi venea sa cred ce minune frumoasa facuse Sfantul cu noi. Ne impacam de minune! Ne cerusem de 3 ori in casatorie...

Dupa un an si ceva...in vara lui 2010, am fost la parintii lui ce sunt in alta localitate impreuna cu sora lui si prietenul ei. Acestia vroiau sa mearga prin tara cu noi, in concediu… Noi nu aveam bani, nu ne permiteam o asemenea excursie. Atunci sora lui a inceput sa ma vb de rau mamei lor. Ca ii mananc banii..etc. Are si avea un salariu mediu pe economie. Il mai ajutam cu bani si eu… Cum sa-I mananc bani?? In fine..am finalizat amandoi prin a fi dati afara de ea din casa parintilor lor…..

Am suferit cumplit amandoi atunci…Am plans ca doi copii.. Intr-un final, vreo 2 luni nu a vb cu ei. Apoi parintii lor au inceput sa traga de el..sa se impace cu sora, sa vina la ei… etc. S-au impacat. Intre timp, el tot ma ruga sa ne mutam impreuna. Mi-era greu! N-am fost niciodata mutate cu cineva si sincera sa fiu mi-era cumplit de teama(lasha de mine sau poate nu) de reactia cumplita a tatalui meu . De cate ori ieseam cu iubitul meu, tata ii facea scandal mamei… Chiar daca am o varsta, si acum ii place sa aibe controlul asupra mea. M-am gandit la ce va pati mama daca ma mutam cu iubitul meu. Ma ingrozea! Mama de cate ori ajungeam acasa plangea, a facut depresie…

Am omis sa zic ca a avut si o perioada infecta in care nu prea s-a putut misca, avea pb cu coloana. Am stat mult in casa. Frustrarile s-au adunat…si la mine si la el. Ii faceam injectii. Eu care habar n-aveam de asa ceva. Nevoia si iubirea m-au invatat. Mi se rupea sufletul cand il vedeam cum se chinuie..... ne ciondaneam din diverse motive doar ptr ca boala ne jucase feste… sa stam in casa cateva luni bune, fara contact cu nimeni..fara plimbari..fara nimic. Cu siguranta, interevenise monotonia. In ziua cand ne-am certat, a luat telefonul sa ma uit sa vad daca a vb cu sora lui. Atunci mi-a zis ca-l suspectez ca ma inseala..NU! Deloc! Nu-l suspectam ca ma inseala ci ma durea ce facuse mama si sora lui ( sora fiind in principal cea care bagase bete-n roate) si nu le puteam ierta. As fi vrut sa mai fie o vreme suparat pe ele dar el nu a putut sa faca asa ceva.. Avea nevoie de bani…de la ei.

In ultimul timp, am incepit sa-l simt rece si distant…el vroia sa ne mutam impreuna fara sa asteptam nu stiu ce data...sau fara sa am pretentie la o nunta. Apoi am inceput sa suspectez si eu ca vrea efectiv sa aibe un ajutor financiar ca sa isi poata plati chiaria si utilitatile… si am ajuns intr-un final…cand mi-a spus ca nu mai vrea nimic, nu mai vede un viitor impreuna cu mine....... iar eu deja vedeam in el un om care vrea cu orice prêt sa se mute cu mine ptr a-i mai usura povara chirie si cheltuielilor casnice… Oribil!

Sper ca bunul Sf Necatarie sa nu ma uite si sa faca la un fel... a fost totul prea frumos..pana la un moment dat s-a schimbat ceva de parca isi bagase cineva coada... !!!
Am tot povestit de minunile ce mi le-a facut Sf NECTARIE dar ma gandesc ca incetand sa mai vorbesc despre El si sa-l preamaresc mi-a luat omul drag pentru care m-am rugat atat. Singur scriu prostii dar n-am scris niciodata despre asta si am simtit ca trebuie!

Doamne Ajuta!!
Reply With Quote