View Single Post
Vechi 09.01.2011, 17:13:05
Vlad-Alexandru91 Vlad-Alexandru91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.09.2010
Locație: București
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul
Miroase a teoria și mania conspirației pe aici, dar oare de ce înclin să-ți dau dreptate, de ce, oare, am aceleași certitudini?

Doamne ajută!
Da..cu siguranță că exagerez și eu cu teoria conspirației, dar asta datorită faptului că multe din teoriile astea s-au dovedit adevărate...Aud acum din unele surse (nesigure) că liderii politici din România au primit ordinul de la UE ca în 2-3 ani, populația României să scadă cu 4 milioane de locuitori și ca să îndeplinească acest obiectiv s-au hotărât să bage nu știu ce substanțe periculoase în pâinea de pe piață. Cei mai afectați ar fi bătrânii...Dar nu știu acum, poate fi o minciună, eu zic ce am auzit de la altul, care la rândul său a auzit de la altul și tot așa.
Oricum, începe să mă sperie puțin ideea asta cu noua ordine mondială, mai ales când aud de HAARP sau de lagăre de concentrare construite recent în SUA (oare pentru cine sunt?), de experimentele făcute de Monsanto etc
Doar Dumnezeu este nădejdea noastră, că noi, singuri, n-avem cum să-i învingem. Cel puțin, din punct de vedere militar, este imposibil. Dar la Dumnezeu toate sunt cu putință. Credința, dragostea, rugăciunea, nădejdea, răbdarea, postul sunt armele noastre.