Laurentiu:Pai da hai sa fim toleranti ...ce mare branza dupa dilema toleranta fara dreapta socoteala ..."viata ideala" Hai sa fim toleranti si cu desfraul hai sa fim toleranti cu toate ca nu ne mai trebuie infranare.
Hai sa fim si noi crestinii tolerantii si cu avortul CA dupa Domnul vsovi trebuie sa il citam pe Parintele Pimen care oricum sigur nui ar fi de acord cu Avortul...
Dilema draga nu te-a plesnit nimeni cu vreo piatra am discutat despre avort si despre consecintele care le are in realitate si care pentru tine nu exista.
De Judecat are cine sa judece VA Judeca Dumnezeu dar judecata cu verdict atunci la judecata va fi prea tarziu acum mai este timp.
Eu am incercat sa dezbat subiectul in viziunea Marilor Duhovnici si a Sfintilor
Ca tu te-ai simtit lovita de vreo piatra asta este Partea a doua..
Ai auzit : Ascultati de mai marii vostri
E bine ca povatuitorii sa graiasca totdeauna din constiinta slujirii lui Hristos, ca in fata lui Hristos si atunci vor fi blanzi intru dojana si smeriti intru mustrare
Ma bucur de fiecare data, ca nu vrei sa te abati de la sfaturile Sfintilor Parinti. Ar fi bine ca mai multi sa se lase "modelati" in conceptiile lor de intelepciunea Sfintilor Parinti, care stim ca e primita prin Duhul Sfant. Mersul tau pe la manastiri ar trebui sa ne inspire pe noi toti, a-ti urma exemplul.
|