View Single Post
Vechi 10.01.2011, 01:21:17
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de boddyca Vezi mesajul
aaa nuuu e simbol old-age :)) curcubeul a fost adoptat ca steag de homosexuali. iar in majoritatea desenelor nu se foloseste curcubeul cu scopul de entertainment sau ca sa le placa bebeilor, ci se foloseste in contexte mult mai interesante :> pe care bebeii nu pot sa le inteleaga, dar le intra subliminal.
Corect.
Imi amintesc ca eram in alta tara si erau curcubee atarnate peste tot in oras, iar eu intrebam insistent (prosteste, adica) ce semnificatie au. Si cei cu care eram tot schimbau vorba.. La un moment dat cineva mi-a spus sec: sunt pentru "pace" si toti au tacut. Era de fapt o manifestare pt drepturile homosexualilor, dar erau doar barbati in grup (iar eu eram atunci f tanara) si le era jena sa-mi spuna ce semnificau acele curcubee..

Dar alta semnificatie care apare in filme legata de curcubeu: disocierea mentala. Va rog sa observati momentul in care se canta "somewhere over the rainbow" in filme, mai ales cele cu scene violente.

(Melissa, fara suparare, aceasta postare nu-ti este dedicata.. esti mult prea tanara..)
Reply With Quote