View Single Post
Vechi 17.06.2007, 19:12:47
calator calator is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.03.2007
Implicit

si care sunt aceste ganduri si fapte care sunt departe de invatatura Sf Parinti? Am intrat pe acest forum sa particip la o discutie si sa spun ceea ce gandesc nu sa imi fie evaluate gandurile si faptele de tine sau de oricare altcineva Esti impotriva ecumensimului? Foarte bine Te am rugat sa mi aduci niste argumente cum anume aceasta miscare schimbainvatatura ortodoxa. Pana in prezent slujbele religioase la bisericicile/ manastirile in care am fost au ramas neschimbate. Rugaciunea comuna nu este o activitate frecventa, este vorba despre o saptamana dedicata rugaciunii pentru unitate

E chiar asa de greu sa te limitezi la un dialog fara sa ataci persoana, fara sa o judeci (ca-s grea de cap, ca fac tulburare) Si apoi scria marius ca doreste sa spuna tuturor adevarul. Ca sa convingi pe cei de langa tine si sa i determini sa te urmeze ai nevoie de argumente nu de jigniri. Asta e o atitudine crestina? E rezultatul citirii cartilor Sf Parinti si a initierilor in scrierile acestora? Cu acest tip promivezi tu credinta ortodoxa CURATA?
Reply With Quote