10.01.2011, 14:36:30
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 04.07.2010
|
|
Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Nu e la miștou ce ți-am scris mai sus și răspunsul tău pentru mine văd că e bun chiar dacă mi l-ai dat la mișto, supărându-te tu pe ceva... poate pentru că iar ți-am dat lecții...
Păi lecția era pentru mariamargareta... indiscreta, că a beut cretă ca să fugă de la lecții... și are mereu fierbințeli.
Deci e corect: 29.09. sunt două cifre care exprimă ziua și luna de Astăzi clarificând succint ideea:
''Să nu-ți faci chip cioplit de neascultare căci cine ridică sabie de sabie v-a pieri!''
Iar pe mariamargareta nu are sens să o iei în seamă căci nu știe ce-și face omul cu mâna lui și te trezești că o ajuți să se surpe, și ea nu poate pricepe cum de nu pușcă exact lucrurile măsurate de ea cu cele scrise în Apocalipsă în ceea ce privește construcția...
Păi de aia nu pușcă fiindcă nu poate pricepe și nu pentru că nu poate ci pentru că nu mai vrea căci îi place să stea așa înșelată de draci și formatată de duhulurile rele care i-au ''deschis ochii'', căci după ce au mâncat din roadele respective li s-au deschis ochii, doar că li s-au deschis viceversa vicentoarsa viceglobulpământesc și acum ele nu mai văd decât pe dos... și ce pot să facă, ele susțin mereu ceea ce cred ele că văd (cu ochii ăia care li s-au deschis) de parcă Domnul ar fi Dumnezeul numai al celor văzute... de ele, dar El este și al celor nevăzute... iar pământul ieșit din apele de sub Cer nu e glob!
Dar de priceput și de văzut e simplu dacă te strădui să ai căderea ca să priveghești: se vede și marea de cristal, și curtea de aur, și zidurile din pietre prețioase, și cărămizile, și Lumina și Altarul și cei doi finici punși ca frunzele lor să tămăduiască pe oameni și li se văd și roadele, căci sfintele se dau sfinților... se vede clar cum se coboară ca o mireasă, ca un văl și ca o haină albă ca s-o îmbrace pe femeia Mielului pentru nuntă. Iar cele cinci animatoare nebune or să rămână încuiate pe afară.
Mariamargareta caută să numere și nu-i iese la socoteală, nu-i ies măsurătorile... păi nu scrie că îngerului i s-a dat ca s-o măsoare?
Deci fără credință credincioasă și fără smerenie, cum crezi că poate cineva să vadă pe Dragostea curată cea plină de răbdare fără ca să se smintească complet?
Și bob de grâu, ți-am reamintit de o vorbă mare ca să te înveselesc și nu ca să te superi:
''bobul lui se preschimbă în tăciune și el se crede grâu nedreptățit''
și iată iar ''îți dau lecții'' cu încă una:
''nici abuzul, nici refuzul'', deci nici una, nici alta și nici o cădere echilibrată între ele.
și o zicală românească:
''orb la orb nu-și scoate ochiulhul ci și-l sulimenizează ca să arate exact ca egolbanu... adică exact ca ochiulhul dracoolhulului''.
Și pentru mariamargareta, indisCRETA un remenber forEver:
...că dacă roade prea mult la cretă îi crește temperatura... și fierbințelile bârfei superstițioase și supărate nu se sting cu ceartă, artă marțială și joială, ci se sting cu apă...
|
ai dreptate dar sa stii ca ne pierdem vremea aici pe forum, caci oricat inteles am vrea sa aducem, ce este in taina lasat , asa va ramane pana la vremea hotarata de Tatal ceresc, iar eu ma bucur ca am gasit un roman ca tine care are credinta si nu ii pasa ce spun altii, avand in vedere ca te aflii printre aceia care sunt putini la numar...
|