View Single Post
Vechi 10.01.2011, 15:54:28
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
Cine se aseamănă, se adună. Pucios la pucios nu-și scoate ochii.
Fiindcă ochii noștrii nu sunt din ăia răi și viceversați ca ai voștrii care se leapădă ușor de pucioși pentru ca să se înalțe ei pe sine prin mult urlet de sine în timp ce se uită de sine pe furiș unde stă ascuns egolbanu'... ca să-l șutească... îndată de la locul lui.

Și oooare nu ți-am mai zis că nu locuiesc printre ei și nu i-am întâlnit niciodată?.. Decît cu dorul după Dumnezeu, deci formularea ta gramaticală este diversionistă oricât ar fi de simplă sau alambicată.

...și apoi te sfătui ca să-ți servești pilula:

Citat:
Nu știu de astea... ori de astea, ori de astea, ori de astea, nu știu... de astea... spirtiritiste.

...decât vine unda:

Citat:
Cîntecul papagalului:
„ Eu știu c-ai să mă-nșeli chiar mâine, dar fiindcă azi ești suspărată, am să te iert, e vechi păcatul,.. și nu ești prima... vinovată. (Versiuniune după Minulescu, modificartă. Ce artă? Păi artă marțială și joială... firește.)

și... placa stricată, aia cu zmeus:

„Deci nu te mai agita dejabba, că oricum nu te mai cred!

Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”''

Așa că iubește-Mă draga mea... dușmancă...”

Că eu atâta știu... și nu știu... ce mă fac cu tine.
că poate dopată o să-ți pricepi cândva lecția mai bine... de la medicamente și o să-ți poți face mai serios tema. Că așa după cum le fușeriți voi cu minteres rezultă că... pământul e glob și că Domnul a zis. Dar nu e glob, cu siguranță... doar că voi îi credeți mai degrabă pe științificii savanți speculanți care v-au spălat pe creier, de s-au scurs toate mințile, de vi le-ați pierdut... și apoi v-au îmbrobodit tot ei ca să nu mai știți nici calea spre Cer, că cică-i totuna dacă o luați în sus sau în jos... că cică totu-i relativ, funcție de unde te afli... după teoria relativității... adică după locul unde se află observatorul inerțial... infinitul saprofitul ce merge la infinit așa de nebun călare pe jignidolul cel cu tinerețe fără bătrânețe, în virtutea inerției, adică egolbanu' aurifier sau cum să-i mai zic și altfel... muscoiul sugaci de creiatină, sau berilă cu sedilă... că doar ce virtute o mai fi și aia inerția în prostie?.. să tot mergi așa în prostie și să crezi cu credulitate că o să și ajungi... mare sau departe deși te scoli prea târziu în fiecare dimineață, plin de mătreață... și din barbă și mustață... doar că ți-a plăcut să te prefaci că ești savant și tu atunci când ai încercat să-ți ascunzi prostia după moaca aia savantă... cu strigăt viclean de sine... mulțumit de voi, științificii speculanți bețivi savanți dar foarte curăței de ochii gLumii.

Iar mai sus e mărturisirea că nu a mai venit ca acum 2000 de ani în trup ci acum a venit în Duhul. Deci mărturisește exact dar dumneata iată o dai viceversa ca să iasă vicentoarsa ca să zicem noi că e viceglobul pământesc... dar v-am zis de mii de ori că nu e glob ci că e vorba că creația e finită iar explicaționiștii n-au putut pricepe decât ce le-a proorocit infinitul saprofitul... vise deșarte.

Last edited by vsovivi; 10.01.2011 at 16:40:10.