View Single Post
Vechi 10.01.2011, 16:48:59
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

E viceversa de cum spui, că tu citești pe dos cu atâta patimă pătimașă în speranța că o să ne rătăcim noi pe față mândrindu-ne... dar ți-am mai zis că nu se poate acoperi Adevărul prin mulțimea minciunilor... și a prezentat și părintele Arsenie în pictura de la Drăgănescu cum încearcă diavolul gLumii să arunce toate cărțile și simbolurile și stemele după Noul Ierusalim în speranța că vor crede fraierii toate îndemnurile bețivilor, și nu vor lua în serios mesajul Apocaliptic.

Dar să știi că vă șade tare bine ca ispisicuțucuțe ce latră de sine, linse de ăla negru și urît fost frumos, de îngerul ce fusese frumos... că nici nu știu dacă să-mi fie milă de voi sau ce să vă fac văzând cât de mult vă strofocați ca să vă tociți coatele pe băncile... nu ale școlilor ci pe alea din parc sau în alea la care v-ați băgat banii nemunciți ca să mergeți pe direcția aia inversă ce duce direct în apa strâmbetei.

Deci nu mai merge să tot pricepeți voit defectuos și să susțineți sus și tare că nu voi ci că alții susțin ceea ce visați voi cu ochii deschiși, că doar vi s-au deschis ochișorii... aruncând mereu prostia voastră în cârca lor... nu merge înscenarea asta diversionistă... nu merge la nesfârșit. Că doar v-a prostit infinitul saprofitul că cică Creația ar fi infinită și că puteți merge la infinit... așa pare... doar că e mare, iar pe fundul ei pâmântul are alt gust... poate o să vă spună vre-un faraon cum e gustul ăla.

Ca să ajungeți și voi farisei, că se pare că asta vreți , că doar de la faraon vă vine gustul ăla al aluatului vostru... viclean și tacticos dres cu saduchorn... sadici exact ca vipera cu chorn, doar că voi sunteți ca puii de vipviperă, care o omoară până și pe mămica lor... că voia aveți mai multe coarne și multe capete exact ca scorpia cu puii ei rătăciți.

Deci nu știu dacă să-mi fie milă de voi sau să mă mir de rătăcirea voastră inconștientă și nepăsătoare? Dar lupta nu e cu voi ci cu infinitul saprofitul, infinitul inerțial, cu egolbanu'.

Last edited by vsovivi; 10.01.2011 at 17:14:18.