Subiect: SFANTUL NECTARIE
View Single Post
Vechi 10.01.2011, 19:28:23
Simona_da Simona_da is offline
Junior Member

Data înregistrării: 09.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ap2010 Vezi mesajul
Cred ca prietenul tau e tipul de om care fuge de responsabilitati.De ce sa nu locuiasca impreuna cu tine la familia lui,unde are cazare asigurata si tu sa "nu misti in front",ca oricum bine nu iti va fi la acea familie,odata ce te-au acuzat ca ii cheltui banii,tu fiind numai prietena nu sotie.
Probabil ca tu i-ai zis "ori cu mine,casatorit,ori cu ai tai",lucru firesc,ca doar nu o sa mergi pe tipul acesta de relatie pana la batranete.
Spune ca nu a fost sa fie,si mersi ca nu te-ai incurcat mai rau.In orice relatie trebuie ca iubirea sa fie reciproca,macar la inceput...
Dimpotriva, a spus ca vrea sa se mute cu mine...Eu nu ma simteam pregatita sa infrunt viata in doi. Incepusem sa ma pregatesc sufleteste...si apoi tanjeam dupa o casatorie frumosa. Probabil asta este greseala mea...aveam prea multe asteptari. Nu puteam dormi in pat normal amandoi, el avand in somn dificil, mai mult ne chinuiam - visam la paturi twins...dar in aceiasi camera..visam la multa armonie intre mine si familia lui...visam la o nunta pe care el nu mi-o putea oferi datorita lipsei banilor...etc. Asta l-a facut sa se indeparteze...

Familia lui locuieste intr-un oras ce se afla la cateva sute de km de orasul unde locuiesc eu si el.Apoi nu i-am spus " hai, casatoreste-te cu mine!". Insa ne-am cerut in casatorie, reciproc, de cateva ori si am discutat despre asta.... El nu putea vedea o casnicie cum imi doream eu.... Cu nunta in adevaratul sens al cuvantului, vroia momentan o mutare iar eu incepusem sa o percep ca pe o mutare de interes pentru a ii usura taxele - intretinere, lumina, apa, etc.

Probabil ca iubirea n-a rezistat asa sau a fost un foc de paie ce s-a consumat la foc automat.

Nu pot descrie cat de fericiti si multumiti am fost timp un an si vreo 2-3 luni. Dureros!!! In ultimul timp, il percepeam nervos, cerebral, ingandurat, ascuns, necomunicativ. Si sa ma ierte Dumnezeu dar, de fiecare data, am considerat ca o contributie negativa o avea si mama si sora lui care il sunau si chiar, mi se parea, ca-l sufocau.

Sper ca Sfantul Nectarie, dragutul, sa vada tot si sa ne ajute pe el și pe mine,... să ne vedem unul pe altul cu ochii iubirii cum a fost un an si ceva, să traim din nou in armonie, prietenie, respect, onestitate și să fim din nou marea iubire unul pentru celălalt, să ne reînnoiasca dragostea iar "dusmanilor" sa le dea ganduri bune pentru noi.

Doamne Ajuta-ne!!

Last edited by Simona_da; 10.01.2011 at 19:31:25.
Reply With Quote