Citat:
În prealabil postat de camy_d
Ortodocșii nu-s bețivi, nu aceia credincioși.
|
...si daca ar fi, CINE SUNTEM NOI SA II JUDECAM? Noi sa ne vedem de Judecata noastra, ca ala bea, se caieste si Dumnezeu il iarta! Eu raman cu judecata si ma osandesc... Ce daca se mananca carne in Manastire? Stim noi oare pentru ce staretul(a) a dat voie sa se manance? Noi nu stim ce oameni neputinciosi sunt acolo!
Cum era la Manastirea Sambata, Pr.Arsenie Boca spunea ca din cauza climei foarte umede de acolo, ai nevoie de ceva mai hranitor, clima de acolo te distruge! De atunci se mananca si cu carne si de post, desi Pr.Arsenie nu mancat niciodata carne! La masa zilnica azi parintii pot manca ce vor: cu sa fara carne! E alegerea si nevointa lor, fiecare dupa neputinta sa! Mai bine sa poftesti si sa nu mananci? Mai bine sa ai de unde alege, dupa stilul tau de viata, in ascultare cu Duhovnicul!
Dar nu tot ce intra in gura spurca pe om!
Mai spurcati suntem noi cand JUDECAM si nu ne vedem noi de faptele noastre decat ca manaca sau nu calugarii carne sau beau... NU de asta am eu nevoie inaintea lui Hristos! FAPETELE MELE SE VOR VADI INTREGII LUMI! de asta sa imi fie frica!