10.01.2011, 19:48:23
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 17.01.2010
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
După "minuțioasa" ta anamneză, și diagnosticul etiologic generalizant al "AZ7" nesolicitat de nimeni, poate încerci să te ocupi și de insignifiantul răspuns la chestiunea topicului. Nu vreau să intru în jocul propus de tine (deși e tentant și are multe lucruri demne de corectat- nu neapărat din p.d.v. adventist), mă voi opri strict la o chestiune on topic:
Ai omis să specifici epistola, capitolul și versetele unde se găsesc rugăciunile pentru morți "alcătuite" de apostolii menționați. Asta doar așa... für Richtigkeit.
|
My pleasure pt. diagnostic, Tricesimus. A fost doar un exchange gift pt. numeroasele tale unsolicited gifts of bulk, junk, spam, bugs, chiar si blasfemii anti ortodoxe ambalate sau nu in "staniol politic incorect" si cu fundita.
Nici n-a fost asa minutios comparativ cu bilele si etichetele negre cu care cadorisesti tu cu generozitate Ortodoxia pe oriunde treci.
Insignifiantul raspuns la chestiunea in cauza reiese evident din cele scrise pt. cine are (desigur) ochii deschisi si urechile desfundate.
- episodul in care Sf. Petru s-a rugat pentru Tabita - stii unde e, ca doar AZ7 "respecta" cu sfintenie ce scrie in Biblie, inclusiv in Faptele Apostolilor 9, 40
- rugaciunea pt. morti - reciteste ce am scris despre Liturghia Sf. Iacob pe care o savarseau primii crestini.
Eventual, mai citeste o data ca punct de plecare (nu si de oprire) articolul postat in linkul din prima mea interventie, unde se precizeaza si alte marturii in favoarea rugaciunii pentru morti, asa cum reiese din practica apostolica, pe care AZ7 o "respecta" cu sfintenie.
p.s. Se vede ca-ti place la nebunie mararul si chimenul...sa nu uit sa-ti trimit niste retete
|