10.01.2011, 20:50:45
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
|
|
Citat:
În prealabil postat de Vlad-Alexandru91
La început poate că a fost bine că am luat Basarabia,da...Dar apoi, iar am pierdut-o și asta din cauza bolșevicilor...Deci revoluția bolșevică ne-a luat ceea ce ne-a oferit și apoi comuniștii ne-au și jefuit țara. Nu că n-ar fi făcut-o și naziștii la greu.
Dar n-am zis niciodată, frate, să ucidem unul din ei...Este un păcat de moarte. Dar oricum, mă refer la evreii de religie iudaică și la masoni (care nu trebuie neapărat să fie evrei, majoritatea nici nu sunt) sau indivizi de origini evreiești, convertiți la alte religii , unii chiar la ortodoxism, care au devenit între timp atei. Acum , dacă un evreu vine la ortodoxism și îl văd practicant, atunci e foarte bine, e mai bun ca noi de 10000 de ori. Dar un evreu ateu, sau de religie iudaică e periculos pentru noi, creștinii.
Oricum, am auzit că evreii ultraortodocși (nu în sensul de creștini, ci în sensul de practicanți ai religiei iudaice din Vechiul Testament, care nu urmează și scrierile talmudului) sunt prigoniți în Israel de guvernul lor. Ei chiar vor desființarea statului Isreal, deși sunt evrei. În fine, acum e un haos acolo. Nu avem noi de unde să știm ce și cum. Numai Dumnezeu poate ști. Doamne ajută!
|
Tot ce am pierdut a fost din cauza noastra,sa nu mai dam vina pe altii.Stiai ca dupa razboi,daca am fi declarat razboi rusilor,ar fi cedat?Una din tarile nordice(Estonia,cred) a pus conditii bolsevicilor si acestia au acceptat pt ca nu mai puteau suporta cheltuieli de razboi.De acestea si-a dat seama Generalul Antonescu,de aceea l-au eliminat repede.
|