Citat:
În prealabil postat de macs
Citat:
În prealabil postat de Silviu
Citat:
În prealabil postat de macs
da de ce nu te duci tu undeva intr-o pestera sau o padure, si urla acolo cat vrei la luna si stele, si lasa-ne pe noi, oamenii civilizati, sa convietuim in pace. nu crezi ca ar fi benefic pentru toti ?
|
Ce te face sa crezi ca tu esti asa?
Du-te tu mai poponarule.Afara din tara asta cu toti sodomistii dezaxati.Sunteti tampiti de-a binelea.
|
mda... deci mi-e mie rusine de rusinea ta pentru un astfel de comportament...
mai stii pe un alt thread cand zicea erzbet ca esti departe de ceea ce se cheama crestin? e, io as zice ca esti la un "s" departare...
|
De unde stii tu ce inseamna crestinism?Sau cat de crestina e Erzbet...ca tu insuti prin "pace" nu intelegi decat "pacat".Lasa-ma cu umanismele tale ca nici un crestin nu e obligat sa suporta imoralitatea si sa taca,ci macar sa o combata pe unde apuca.Imi zici de crestinism si ca ti-e rusine de comportarea mea,asta e o chestie pentru care mi-a parut rau,am jignit.Dar,nu are de-a face totusi cu inima subiectului si anume ca,ateismul nu e normal,la fel nici pederastia nu e normala si e inacceptabila.Nu mai zi tu ca nu ma numesc crestin...gresesti.Eu prefer sa nu "ma numesc" in nici un fel...evit "numirile".Sa te numesti tu cum vrei dar nu ai forta pe care un crestin adevarat o are.Pentru ca accepti pacatul in inima ta cu iluzia ca traiesti in "pace".Sa iti dau o veste puisor...nu exista pace in lumea noastra.PAcea e cand Il marturisesti pe Dumnezeu in fata altora...aia e adevarata pace."Eu sunt Calea,Adevarul si Viata" - Iisus Hristos,Mantuitorul lumii(El nu e de acord cu homosexualii si nu ii accepta in Imparatia Lui.Nici cu ateii nu e de acord).
Adevarata pace fie cu tine , oricare ar fi numele tau...ca va puneti tot felul de nicknameuri de parca v-ar fi rusine cu numele voastre romanesti...ati tradat religia si neamul vostru,implicit...tie ar trebui sa iti fie rusine pentru asta,pentru ce faci tu,nu te mai "preocupa" de mine fariseule,ca ai si tu pacate pe care nu le-ai rezolvat,necredinciosule.Du-te mai des pe la Biserica si lasa tu criticile goale.
Imi cer scuze din nou.pentru ca v-am jignit cu niste cuvinte adevarate.V-am jignit cu adevarul.Ce sa faci,asta doare(adevarul).