View Single Post
Vechi 10.01.2011, 22:07:21
Seraphim7 Seraphim7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de macsim Vezi mesajul
"Este un singur Domn, o singura credinta, un singur botez. (Efes.4:5)"

Un singur botez: In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh. Nu exista un alt botez, in numele altcuiva, de aceea este numit singurul ...

Uite, incearca sa iti inchipui ce s-a intamplat de fapt. Cu fiecare desprindere din Biserica istorica, Evanghelia a fost dus mai departe ... E simplu ... Uita-te unde a ajuns prin catolici. Am niste prieteni reformati care doresc sa plece in Indonezia, sa predice Cuvantul ... NP-ii sunt in misiune peste tot ... Evanghelia trebuia spusa ...

Suntem cu totii diferiti ... Lui Dumnezeu ii place diversitatea, altfel ne-ar fi facut de-un fel ... Da, unitate in diversitate ... Sub un singur Domn: Isus Cristos. Intr-o singura credinta: in jertfa si invierea Lui. Un singur botez: in Numele Tatalui, Fiului si al Sfantului Duh ...
Da anticipam un asemenea raspuns,dat fiind faptul ca este unul destul de plauzibil,dar totusi am lasat versetul.Ai dreptate,botezul in numele Sf Treimi,credinta in Sf. Treime si guvernarea Sf Treimi.Da probabil unitatea va fi doar odata cu metamorfoza noastra cu iesirea din granitele efemerului,ale timpului si ale greseli.Vom forma unitatea in perfectiune,sau neprihanire cum zice apostolul,,varsta desvarsirii intru Hristos''.