Subiect: legionarii
View Single Post
Vechi 17.06.2007, 23:29:15
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

din rindul legionarilor au facut parte cei mai patrioti romani si cei mai inteligenti si scolati.mie mi-a spus un coleg de serviciu ca tatal lui era dintre aceia [b]care trebuiau sa-i prinda pe legionari si iata ce spune el:rusii,care cucerisera tara se temeau cel mai mult de legionari [pai e si normal daca erau patrioti si nationalisti adevarati]asa ca au confectionat uniforme legionare la ei in tara pt ai compromite si au inscenat mai multe chestii.De altfel daca cititi uimitoarea carte a lui IOAN IANOLIDE INTOARCEREA LA HRISTOSACOLO TOCMAI DE LEGIONARI E VORBA,IN PRIMUL RIND. eI NU AU FOST FASCISTI" Antonesci i-a bagat la inchisoare,regele i-a omorit cu gramada ,cu incuviitarea lui hitler si comunistii i-au lasat in inchisoare chinuindu-le trupurile si sufletele pt a se dezice de CREDINTA IN HRISTOS.Daca cititi peveti avea mai multe relatii de pe acest site care ,dupa cite am citit intr-o lucrare despre formatiile de dreapta,sint cei care au un trafic de internet mai mare ca al guvernului Romaniei.SI in plus este cea mai frumoasa doctrina pe care am citit-o si cea mai crestina.
Reply With Quote