View Single Post
Vechi 11.01.2011, 00:32:19
vasilik's Avatar
vasilik vasilik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2008
Locație: Piatra Neamt
Religia: Ortodox
Implicit Multumesc Sfantului Nectarie

Vreau si eu sa scriu aici despre ajutorul primit de la Sfantul Nectarie. In luna noiebrie ma aflam acasa in camera mea, la masa de lucru, si citeam pe o carte (o carte cu subiect duhovnicesc) cand deodata am fost luata prin surprindere de o durere de burta, mai exact in zona ovarelor. Era o durere care incepuse ciudat....parca cineva a lovit cu un ciocan cu cea mai mare putere. Aveam niste dureri ingrozitoare, urmate de niste crampe insuportabile si ce era mai rau a fost faptul ca din cauza durerii ingrozitoare nu aveam puterea de a ma ridica de pe scaun pentru a ma intinde pe pat. Cu chiu cu vai, cum-necum am ajuns in pat insa durerile deveneau tot mai groaznice. Erau atat de mari aceste dureri incat ma zvarcoleam in pat, plangeam cat puteam de tare iar in acelasi timp strigam dupa mama ca sa imi dea un calmant. Nu imi este rusine sa recunosc faptul ca (barbatilor de pe acest forum care nu stiu ce inseamna durerile unei femei de acest gen rog sa nu rada deoarece doar o femeie stie prin ce chin poti trece) din cauza durerilor insuportabile nu mai puteam practic simti partea mai jos de ovare, durerea se lasase pe uter. Mama a venit in camera speriata nestiind ce sa imi faca. A trimis-o pe sora mea la farmacie, aceasta mi-a luat un antibiotic care cat de cat imi ameliorase durerea. A doua zi am plecat cu mama la tara cotinut pe perioada zilelor petrecute la tara sa continui tratamentul cu antibiotice insa simteam ca ceva nu este in regula.....deoarece dimineata cand ma trezeam durerea reincepea. In ziua cand am plecat de la tara, inainte sa ies pe poarta casei pur si simplu nu m-am mai putut tine pe picioare si m-am lasat in bratele mamei. Nu stiu cum am ajuns acasa de la tara, desi am reusit sa ajung in statia de microbuze si sa ma urc intr-un microbuz iar cand am ajuns acasa eram sleita de puteri. Stiu ca in acea zi m-am culcat iar a doua zi am mers la medic, care mi-a prescris o reteta pentru infectie urinara. Am urmat acel tratament, cateva zile a fost bine imi revenise insa la o saptamana durerile revenisera. Speriata, mi-am amintit ca am aghiasma de la Iasi de la biserica unde se afla mostele Sfantului Nectarie si timp de 2-3 zile m-am uns cu cate un pic de aghiasma in zona burti. Ca o pacatoasa ce sunt, am uns 2-3 zile insa nu mi-am dat seama ca durerea incepuse sa slabeasca din intensitate. Acum in luna decembrie, imi era frica de ziua in care trebuia sa imi inceapa perioada de menstruatie din cauza durerilor pe care stiam ca trebuie sa le indur. Asteptam acea zi ca rezultatul unui examen (mentionez faptul ca in tot acest timp ma rugam Sfantului Nectarie sa ma ajute sa nu ma mai doara burta).......si minune!!!!!!Perioada de menstruatie a trecut fara vreo durere de burta!!!!!!!! Si nici pana atunci din momentul in care m-am uns cu aghiasma nu m-a mai durut burta. Cand am realizat acest lucru, ma simteam atat de bucuroasa si de linistita si parca nu imi venea sa cred ca am scapat de acele dureri groaznice. Multumesc Sfinte Nectarie ca ti-ai facut mila si de mine!!!!!