View Single Post
Vechi 11.01.2011, 09:22:41
mihaila_alin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iosif77 Vezi mesajul
Fiecare credincios din fiecare confesiune neoprotestanta crede ca biserica lui este cea mai apropiata de Adevar.
Baptistul crede: „Si alte biserici si confesiuni respecta mai mult sau mai putin Evanghelia dar in biserica mea se vesteste Evanghelia Deplina!”. Si asa crede si penticostalul si adventistul si toti (neo)protestantii si non-(neo)protestantii.

Nu există biserică compactă. In toate confesiunile, inclusiv BO si BC au existat si exista dezbinari, formatiuni, secte, schisme si deosebiri ireconciliabile. Unitatea este un vis. In planul bisericii vizibile ea este distrusa iremediabil. Eu cred ca nu se va mai realiza niciodata. Confesiunile nu se vor uni. Dimpotriva dezbinarea va continua. Unitatea nici nu poate fi creeata de om. Ea poate fi doar păzită (păstrată).
„ - Păziți unitatea Duhului, întru legătura păcii!” poruncea Dumnezeu prin Apostolul Pavel in Efeseni 4:3. Inaintasii nostri insa nu au păzit unitatea Duhului si biserica s-a dezbinat.

Pe de alta parte Biserica invizibila este deja in unitate. Ea este formată, asa cum sublinia si un user mai sus, din „totalitatea celor alesi care au fost sau vor fi adusi impreuna,sub autoritatea lui Hristos,Capul Bisericii”. Noi, crestinii care alcatuim Biserica invizibila suntem deja in unitate. In Duhul Sfant care ne calauzeste.

Toate
va fi o turma su-n pastor, ti se pare cunoscut?visezi cu ochi deschisi.esti pe corabia ce are motorul defect si incerci la visle ca un trubadur cu chitara in spate la care toate sunt pe roze.

Last edited by mihaila_alin; 11.01.2011 at 09:25:44.
Reply With Quote