Si tu esti evolutionist...Stiai in ignoranta ta ca pana si "profesorul" tau pierzator Darwin,masonul ala imputit care era,a recunoscut pe patul de moarte ca nu a avut dreptate?
Tu esti ignorant si asa zisii "luminati" evolutionistii,care nu cred o iota din Biblie.Astia-s ignoranti,nu credinciosul care nu se uita pe ele pentru ca nu are pe ce se uita.Poate il intereseaza mai mult faptele apostolilor decat balegarul ala "stiintific" scris pe WC.Mai bine citeste tu ignorantul ce se intampla cu necredinciosii dupa ce mor.Sau tu crezi ca nu vei muri?Ca esti etern?Tzaca fraiere,trebuie sa iti fie frica ca nu stii cand mori si ajungi la judecata si esti trimis in focul vesnic.Mai bine nu vorbi tu de ignoranta,ci uita-te in sufletul tau si o vei gasi din plin.Dar vei face asta?Sau esti prea "luminat"? Sfantul Siluan Athonitul : "Tine-ti mintea in iad si nu deznadajdui" , adica sa te gandesti ca vei intra in iad daca faci rau si sa nu iti pierzi nadejdea ca Dumnezeu te poate feri de el.
15. Afară câinii si vrăjitorii si desfrânații si ucigașii si închinătorii de idoli si toți cei ce lucrează si iubesc minciuna!
16. Eu, Iisus, am trimis pe ingerul Meu ca să mărturisească vouă acestea, cu privire la Biserici. Eu sunt radacina și odrasla lui David, steaua care strălucește dimineata.
17. Si Duhul Si mireasa zic: Vino. Si cel ce aude sa zică: Vino. Si cel însetat sa vina, cel ce dorește sa ia în dar apa vietii.
|