292. Comentariu la predica liderilor pucioși de la Noul Ierusalim din 25-12-2010
292. Comentariu la predica liderilor pucioși de la Noul Ierusalim din 25-12-2010
Liderii pucioși insistă cu teoria căderii îngerilor prin Adam, teorie care contrazice flagrant textul Scripturii. Pucioșii pretind că Lucifer ar fi căzut prin ascultarea lui de Adam, iar căderea lui Adam în semeție și apoi în neascultare de Dumnezeu a atras automat căderea lui Lucifer, iar prin acesta, care era căpetenie de îngeri, au căzut toți îngerii care se aflau sub ordinele sale:
“O, numai semeția îl cade pe om, așa cum l-a căzut și pe Adam, și apoi prin el Lucifer, și apoi se răzbună omul așa cum se răzbună Lucifer de-i trage jos pe oameni dacă el a căzut din slavă prin om, și nu voiește el să se mântuiască oamenii în locul cetei lui căzute prin neascultare, căci el n-a mai ascultat de Dumnezeu, ci a ascultat de om și și-a pierdut slava lui cea de la Dumnezeu.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, 25 decembrie 2010)
După lamentări interminabile despre durerea și suferința liderilor pucioși (acestea fiind efectele închipuite sau măcar exagerate ale demascării publice a matrapazlâcurilor lor, care le-a șifonat puternic imaginea de “sfințișori neprihăniți”), “Dumnezeul” Pucioasei a găsit soluția miraculoasă: de acum încolo, liderii pucioși și adepții lor vor avea ca “mare ocrotitor” pe duhul care se autodenumește “duhul Sfântului Spiridon”. Se vede treaba că ocrotitorii de până acum (în persoana spiritistă a duhurilor pucioșești autointitulate “Sfinții Mihail și Gavriil”, care au dat încă de prin anul 1990 numele lor hramului “bisericii” de la Noul Ierusalim) nu prea și-au făcut datoria, îndată ce liderii pucioși sunt tot “disprețuiți și îndurerați și plânși și loviți din toate părțile, până la suspine”, de mai mulți anișori încoace, fără să se simtă oarece ocrotire din cer la adresa lor. Deocamdată să consemnăm instituirea unui nou “mare ocrotitor” în persoana duhului pucioșesc zis “șfântul Șpiridon”, și să vedem dacă smiorcăielile liderilor pucioși vor înceta în lunile care urmează (sau se vor înteți, semn că nici noul “mare ocrotitor” n-a fost mai breaz decât cei dinaintea lui):
“Te așez acum mare ocrotitor pentru lucrarea Mea cu poporul Meu cel de azi și pentru cetatea Mea de nou Ierusalim pe pământul român. Așa știu Eu să-i răsplătesc pe sfinții Mei. Le pregătesc loc slăvit întru împărăția Mea și îi așez să Mi-o păzească și să fie ea, iar ei să fie stâlpii ei și stâlpii Mei să fie.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, 25 decembrie 2010)
Cei care “aduc suspine” astăzi liderilor pucioși și stăpânului lor duhovnicesc, “Dumnezeul” Pucioasei, sunt foști adepți care au dezertat din “raiul” de la “Noul Ierusalim” și au devenit din lingușitori, împotrivitori. Ei au ieșit acum din starea de manipulare și de prostrație: unii au început să facă dezvăluiri incomode despre liderii pucioși, alții să-și deplângă slăbiciunea și prostia, alții să-și revendice viguros casele și terenurile care le-au fost furate prin presiuni și înșelăciune de către liderii pucioși. Toate aceste treziri la realitate sunt percepute însă de liderii pucioși nu ca niște suspine după adevăr, ci doar ca “lovituri de pe margini în lucrarea Verginicăi”:
“O, poporul Meu, n-au fost încredințați, n-au avut tragere de inimă cei care M-au părăsit pe Mine și pe tine, tată, și de aceea Eu suspin acum, și suspinul Meu îl împart cu tine, iar cei ce au știut să creadă și au voit să înțeleagă prin temere de Dumnezeu ca a lui Avraam în inima lor, aceia sunt și azi, și sunt ei poporul acestei lucrări, ei, și nu cei câțiva care de pe margini lovesc acum în lucrarea Mea cea de la trâmbița Mea Verginica și până azi.” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, 25 decembrie 2010)
Probabil însă că revendicările foștilor adepți care acum se consideră jefuiți de către liderii pucioși nu vor fi recunoscute, iar bunurile care le-au fost luate cu japca nu vor mai putea fi recuperate niciodată, îndată ce pucioșii se laudă protejați cu toată grija și ocrotirea “Dumnezeului” lor și a îngerilor Lui și a duhurilor Lui cu nume de “sfinți străjeri”, care le ține parte și le acoperă faptele și-i îndeamnă să nu se teamă de “loviturile” care vin ca un tăvălug peste ei, sub formă de dezvăluiri incomode și de revendicări incriminatoare. De altfel, nimic altceva nu-L mai interesează pe “Dumnezeul” Pucios, singura Lui preocupare fiind să-i cocoloșească pe cei doi corifei ai pucioșismului și să stea după ei:
“Toată grija Mea este cu voi și după voi. Pun sfinții străjeri ai împărăției Mele cu voi. […] Iubiți iertând și iertați iubind și nu vă temeți de loviturile celor ce nu pot crede! Eu, Domnul, sunt Cel între voi lucrător […] Eu, Domnul, am binevoit și binevoiesc, și prin credința lui pot și lucrez […]” (citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, 25 decembrie 2010)
|