Citat:
În prealabil postat de mirabela
Parintele Arsenie Boca, se hranea zilnic cu o lingura de miere.
|
Serios ?
Eu nu cred ca este posibil asa ceva si, nici nu cred ca este sanatos.
Ar fi timpul sa ne mai si documentam in ziua de astazi fata de conceptiile populare care, nu sunt intotdeauna bune . Mierea este un aliment foarte sanatos, dar nu unul vital, sau capabil sa intretina supravietuirea, ba mai mult decat atat, el poate face rau luat prea mult sau fara sa se manance si altceva, de asemenea nu este indicat celor cu probleme la stomac in cantitati semnificative. Tocmai de aceea copii sub doi ani nu au voie sa manance deloc miere . Mierea contine anumite bacterii specifice albinelor care pot provoca boli grave daca aceasta este luata in cantitati masive , sau permanent pe stomacul gol, pot afecta sistemul nervos si multe alte afectiuni asociate consumului de miere. Pot duce si la probleme psihice .
Ca sa te hranesti doar cu miere nu este deloc un lucru bun. Personal am avut experiente neplacute datorita acestui aliment, am crezut ca o iau razna, pana ce m-am documentat mai amanuntit in priviinta lui si mi s-au parut logice toate informatiile valabile, dand la o parte ideea din popor ca mierea " face mult bine, numai bine ", mi-am revenit din starile anxioase doar renuntand la miere si nu cred ca a fost vorba de o eroare in acest sens. Face bine, dar intr-o anumita masura, a nu se intelege ca poate fi oricum si oricand consumata . Deci, aveti grija !