Oameni buni, suntem vai de capul nostru, suntem atat de fragili, ne lasa organele, ne lasa forta oaselor in timp, de ce oare, de ce am mai baga in noi si o nenorocita de tigara....ajungand mult prea tarziu sa cersim zile de la Dumnezeu din cauza propriilor decizii tampite si egoiste .
Lasati tigara asta nenorocita ca este tare dezgustatoare, nu va face demni in nici un fel, va subrezeste sanatatea, va face sa mirositi atat de urat si pe deasupra...nu va face cinste Inaintea Lui Dumnezeu. Ca sa nu mai vorbim de banii grei pe care ii platiti pentru aceasta decadere.
Stiu ca este greu, stiu ca ati fost necopti la minte cand v-ati apucat de asa ceva, stiu ca este un dusman de temut, dar ganditi-va ca nu aveti de ales intre placere si neplacere, ci intre viata si moarte, iar moartea, uneori poate fi muuuult prea lenta si " vesnica " . Este o lupta crancena sa te lasi de fumat, dar este una si mai crancena sa incerci a supravietui atunci cand trupul iti este terminat si nu mai poate fi recuperat .
Cum pot fi oamenii atat de IDIOTI ?... nu-mi dau seama !
Am fost dura, dar duritatea asta este infima pe langa situatia reala a fumatorului care-si bate joc de propria viata ( si de a celorlalti intr-o anumita masura ).
De Impartasania fumatorului ce sa mai spun ? ! Trebuie sa-si spuna doar el cate ceva, dincolo de toate dezlegarile duhovnicesti de aparenta ...