Citat:
În prealabil postat de Silviu
Ba stiu despre asa zisa stiinta.Si eu eram cu "credinte" josnice,am crezut,poate nu deplin.Pentru ca teoria asta pierzatoare de suflete a masonilor din generatia - mutant Darwin,oricum are imperfectiuni pentru ca e falsa.Se vede pentru un crestin putregaiul satanic din ea.Ramai tu cu masonii...de ce nu te duci cu ei odata?Ne bati pe noi la cap cu rahaturile astea penibile.Du-te cu masonii,pupa-i pe ei in fund si poate o sa il vezi si pe dracul curand...asta daca vine el la tine,un necredincios...
|
bah (nu fac decat sa ma cobor la nivelul tau de "intelectual" ca sa ma poti intelege mai bine) teoria evolutionista nu are legatura cu CREDINTA (cel putin nu cum crezi in dumnezeu sau in teoria creationista= nu ai nevoie de dovezi pt a sustine ceea ce crezi=common sense. ) ci implica studii repetate,legaturi logice si bazate pe aceste studii se emit teoriile.Daca este observabila atunci este fapt dovedit , daca nu, este inca in stadiul de teorie (d.p.d.v. stiintific).Din pacate , teoria evolutionista nu poate fi vizionata sau observata.