Subiect: Ateismul
View Single Post
Vechi 18.06.2007, 00:13:36
Chupacabra Chupacabra is offline
Banned

Data înregistrării: 08.10.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Silviu
Nu are rost sa dezbat amanunte despre stiinta asta netoata pentru ca nu mai am chef sa ma contrazic cu tine toata noaptea...dar o intrebare?Cum a aparut prima planeta...cum a aparut "masa" aceea dinainte de ceea ce voi numiti big-bang?Ce penibil suna.Sunteti penibili.Plecati odata ca faceti neamul romanesc de ras.Duceti-va unde stiti,la muzeul de animale preistorice din America si inmormantati-va acolo si gata.LASA-ne.

Si se intelege,prin articolele pe care le-am postat chair in minutele acestea,ca scuzele pe care le-am prezentat zilele trecute pe acest thread nu sunt valabile.Au fost momente de slabiciune sufleteasca si imi cer scuze celor pe care i-am indus in eroare...Nu sdmit pederastia...sa ardeti in iad poponarilor ca acolo meritati sa ajungeti...dupa dreapta judecata a Lui care va zice clar ce trebuie sa faceti si voi facet pe dos...dementilor.Ateule,roaga-te la Darwin pentru liniste sufleteasca si viata vesnica,vezi poate ti-o da el.
eu spre deosebire de tine, nu am raspunsul la toate intrebarile. La fel te pot intreba si eu..ce a fost inainte de Dumnezeu? dar pe Dumnezeu cine l-a creat?
Stiu ca suna penibil realitatea, dar cam asha e.