View Single Post
Vechi 11.01.2011, 19:34:26
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de spre_rasarit Vezi mesajul
S-o fi discutat dar le poti vedea pe video si te poti duce sa le vezi live. Proetul la acre am fost mi-o zis ca o vazut lumina sfanta personal si ca nu mai are nici un dubiu. Se vede si pe videoul de mai sus.

Uite iti scriu pentru tine, sa te dezbari de rau.

Multi zic, uite fac si eu niste meneli , farmece imi atindg scopul si dupa aia noroc bun.

Nu e asa simplu. Cei ce zic asta nu au educatie religioasa. Caci educatia religioasa presupune studiul de la inceput la sfarsit si o intelegere globala a fenomenelor.

Intelegerea mea e ca DUmnezeu a data posibilitatea celor ce sunt in moarte clinica sa vada unde se duc. Deci daca faci yoga care e bazata pe hinduism care are mantre, mantra in hindusa insemna vraja, deci daca faci yoga sau vrajitorie trebuie sa aia curiozitatea ce zic cei care fac yoga si vin din moarte clinica.

Aici sunt cateva povesti:

http://www.near-death.com/hindu.html

Durga Jatav e un caz. Dupa moarte i se taie picioarele si apoi e asezat pe un scaun. Se observa gresala facuta si i se reataseaza picioarele si apoi e adus inapoi.

Toti zic de chinuri ingrozitoare , de oameni negrii cu bate care ii injurau si bateau, si problema e ca nu isi dau seama ca aceste lucrui au ca si cauza hinduismul care e similar cu yoga si acre e aproape de idolatrie.

Deci daca faci vraji, fie de fun fie de altceva sa nu mai faci, spovedeste-te si vin-o la credinta adevarata ortodoxia unde oamenii din viata clinica spun ca ajung la rai .

Mai mult, orice obtii prin menele sau farmece, mai mult obtii de la DUmnezeu prin rugaciune, fie sa vina baiatul dorit, fie sa ai casa, masina, servici si altele.
mai ... tu ai luat-o in serios ca vrajile si yoga?
Reply With Quote