Citat:
În prealabil postat de macsim
Cine si-l poate insusi pe Dumnezeu? Despre Cine vorbim? Dumnezeul pe care eu Il cunosc nu poate fi insusit de nimeni ... El este Creatorul, Atotputernicul, Domnul Ostirilor ... cine si-L poate insusi? ...
|
Sa vb de atribuirea lui D-zeu la un cult NP mi se pare banal...Dumnezeu nu este prezent decat in Biserica pe care a intemeiat-o....restul, e de la diavol!
Citat:
Dar, acesta este Dumnezeul pe care eu l-am intalnit in Cuvantul Sau ... Nu stiu cum arata acela pe care tu Il cunosti ... ...
|
Dumnezeul meu arata asa cum a aratat la toti crestinii care au facut parte din Biserica din care fac parte, in urma cu 500, 1000 , 1500 sau aproape 2000 de ani.
Citat:
Incearca, macar pentru o zi, sa-ti inchipui ca nu este de loc vorba despre tine ci doar despre Dumnezeu ... Ca lumea asta este pentru a-L sluji pe El, nu pentru ca El sa ne slujeasca ... ...
|
Ti se pare ca Biserica din care fac parte nu-i slujeste lui D-zeu?
Noi nu fortam mana lui D-zeu, ci o lasam sa se faca simtita...pe cand NP (spre exemplu) se mantuiesc pe banda rulanta....
Citat:
Ca Isus a murit pentru ca Slava Tatalui sa fie revelata, nu pentru intemeierea unei biserici ...
|
Fapte 20, 28. Drept aceea, luați aminte de voi înșivă și de toată turma, întru care Duhul Sfânt v-a pus pe voi episcopi, ca să păstrați Biserica lui Dumnezeu, pe care a câștigat-o cu însuși sângele Său.