View Single Post
Vechi 11.01.2011, 22:29:18
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de macsim Vezi mesajul
Cine si-l poate insusi pe Dumnezeu? Despre Cine vorbim? Dumnezeul pe care eu Il cunosc nu poate fi insusit de nimeni ... El este Creatorul, Atotputernicul, Domnul Ostirilor ... cine si-L poate insusi? ...
Sa vb de atribuirea lui D-zeu la un cult NP mi se pare banal...Dumnezeu nu este prezent decat in Biserica pe care a intemeiat-o....restul, e de la diavol!

Citat:
Dar, acesta este Dumnezeul pe care eu l-am intalnit in Cuvantul Sau ... Nu stiu cum arata acela pe care tu Il cunosti ... ...
Dumnezeul meu arata asa cum a aratat la toti crestinii care au facut parte din Biserica din care fac parte, in urma cu 500, 1000 , 1500 sau aproape 2000 de ani.

Citat:
Incearca, macar pentru o zi, sa-ti inchipui ca nu este de loc vorba despre tine ci doar despre Dumnezeu ... Ca lumea asta este pentru a-L sluji pe El, nu pentru ca El sa ne slujeasca ... ...
Ti se pare ca Biserica din care fac parte nu-i slujeste lui D-zeu?
Noi nu fortam mana lui D-zeu, ci o lasam sa se faca simtita...pe cand NP (spre exemplu) se mantuiesc pe banda rulanta....

Citat:
Ca Isus a murit pentru ca Slava Tatalui sa fie revelata, nu pentru intemeierea unei biserici ...
Fapte 20, 28. Drept aceea, luați aminte de voi înșivă și de toată turma, întru care Duhul Sfânt v-a pus pe voi episcopi, ca să păstrați Biserica lui Dumnezeu, pe care a câștigat-o cu însuși sângele Său.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.