View Single Post
Vechi 11.01.2011, 23:01:35
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de blajinul Vezi mesajul
Ce anume am spus de ai tras concluzia ca am o credinta oarba si smintita?.

Faptul ca fiecare NP din fiecare cult spune ca tine...ori Biblia spune: Un Domn, o credinta, un botez"....deci O CREDINTA, nu mai multe. O invatatura are Hristos care a fost raspandita la fel si de Ioan, ca si de Pavel ca si Andrei etc...

Citat:
Fiecare pasare pe limba ei piere. Eu dau socoteala pentru credinta mea (bazata pe acel principiu). .

Sa nu uitam ca pasarile sunt de mai multe feluri si culori, toate pier. ... si omul piere, dar credinta din sufletul omului propovaduita de Biserica daca aduce roade, va aduce si binecuvantare si mantuire....
daca credinta e oarba, nu poate fi calauza spre mantuire, asta sa i-o spui si pastorului tau...

Citat:
Unele sinoade au fost recunoscute, altele nu. Tot in relativism va scaldati..
Spune-mi care Sinod din Biserica Rasaritului nu a fost recunoscut?
Concret!...nu veni cu povesti de la pastor...te rog!

Citat:
Argumente biblice. Multe (chiar importante - referitoare la mantuire) seamana cu ale baptistilor, penticostalior..
Si de ce nu va grupati la olalta sa formati ogrupare, nu mai multe?
Ai tu impresia ca sunt la fel, daca ar fi , nu am vb de o sumedenie de secte...

Citat:
"Toatã Scriptura este insuflatã de Dumnezeu" (2 Timotei 3:16).

E vb de insuflare, nu de scriere....intre una si alta este totusi o diferenta.

Citat:
La ce-mi foloseste istoria? Ca sa ma falesc cu ea sau sa mint cum minte ea? Important este ca eu sa fiu gasit drept, in fata lui Dumnezeu, prin credinta in jertfa lui Hristos. Mi-ar place sa am istoria talharului de pe cruce.
La un NP nu-i foloseste cu nimic, mie imi foloseste pt a-mi demonstra vechimea istorica a Bisericii...apoi, istoria imi arata modul in care a ajuns Biserica din primul secol , pana azi ...
Istoria Bisericii nu minteste, pt ca nu are rost...D-zeu nu e tatal minciunii...

Dar , daca Biserica mea nu ar fi de la D-zeu, ar pieri...dar iata, ea dainuie...
Sectele sunt de ieri, si astazi se mai faramiteaza, pt ca nu sunt de la D-zeu.....
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8.