View Single Post
Vechi 11.01.2011, 23:42:51
alyna26 alyna26 is offline
Member

Data înregistrării: 08.01.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul

Tot ce ne adoarme constiENTA( prin elementele de agresiune psihologica de mai sus) este scris de catre fiinte inferioare, care au o alta agenda decit salvarea sufletelor noastre!

De unde si vorba lui Hristos:

"Nu toti ce-mi vor spune Doamne Doamne" chiar sunt AI MEI!
si asta face referire si la scripturile( doar partile incluse de manipulanti) care au fost scrise dupa moartea si Inaltarea Sa!
da andrei, stiu si am inteles cu mult timp in urma ca Biblia a fost scrisa si ea tot de oameni si nu toti au avut inspiratie divina. mai stiu si ca nu a fost scrisa concomitent, ci dupa ceva timp de la producerea evenimentelor. prin urmare nu stiu daca s-a scris chiar tot ce s-a intamplat sau... chiar evangheliile fiind scrise de apostoli diferiti nu relateaza aceleasi evenimente si este si normal. asta nu mi-a placut mie, sa nu ai curajul sa gandesti sau si mai rau, sa afirmi ceva si sa nu ai argumente, sa nu stii sa lupti pentru ceea ce crezi.mai ales azi cand se vehiculeaza tot felul de.. nu stiu cum sa le spun, anticrestinism oricum, sa nu stii sa vii cu argumente pentru a convinge, pentru a-l face inteles pe Dumnezeu, este o mare pierdere. eu intotdeauna cand m-am contrazis cu cineva pe teme bisericesti, ca respectivul nu credea un anumit lucru, am venit cu argumente pe care nu mi le-a putut contesta. eu nu cred intr-un Dumnezeu care ne-ar pedepsi ca am indrazni sa ne punem anumite intrebari, sa gandim. din contra, un om cand crede atat cu sufletul dar si cu creierul, atunci crede pe deplin.

si inca ceva, oare atunci cand s-au reunit textele sfinte si au fost scrise in biblie asa cum o stim noi astazi, oare de ce nu au fost incluse si evangheliile apocrife, de ce au fost acestea ascunse, pana la urma de ce, daca nu erau bune, nu au fost distruse? nu-i asa ca te face sa-ti pui alte intrebari?
Reply With Quote